Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Špekulácie

O koho by mohli prísť Leafs a Oilers na rozširovacom drafte?

Jonas Siegel z The Athletic sa zamyslel nad hráčmi, o ktorých by mohol prísť tím Toronto Maple Leafs na expanznom drafte. Jeho kolega Allan Mitchel zase vyberal hráčov tímu Edmonton Oilers, ktorí by mohli v budúcom roku zaujať tím Seattle Kraken.

Siegel predpovedá, že sa Toronto rozhodne chrániť sedem útočníkov, troch obrancov a jedného brankára. To by zrejme znamenalo, že by bol z útočníkov vystavený Joey Anderson alebo Pierre Engval.

„Anderson podpísal lacný trojročný kontrakt krátko po príchode z New Jersey. Ak by sa stal v budúcej sezóne užitočným hráčom v spodnej šestke, ten kontrakt – v ktorom bude mať zostávajúce dva roky a cap-hit 750 000 dolárov, čo je ekvivalent ligového minima – z neho robí atraktívnejšiu voľbu,“ poznamenal zámorský odborník.

Z obrancov by nemali byť chránení Justin Holl a Travis Dermott, z ktorých by si Kraken pravdepodobne vybrali Dermotta, ak by bola tá možnosť k dispozícii. Dodal by im tvrdosť, kvalitné korčuľovania a slušné zručnosti, potenciálne pre prvé dva páry.

Článok pokračuje pod reklamou

Mitchell si myslí, že Edmonton by išiel iným smerom a chránil by si osem korčuliarom a brankára. Chrániť si útočníka je pre Oilers momentálne dôležitejšie, ako obrancu.

Pre Seattle by mohli zostať ako najlepšie voľby Jesse Puljujarvi, Dominik Kahun, Zack Kassian, Kyle Turris a William Lagesson. Atraktívny by mohol byť najmä prvý menovaný.

„Ak by sa z neho stal kvalitný hráč NHL v niektorej z prvých troch formácií, tím bude musieť riešiť jeho prominentné postavenie zo skupiny talentov strednej úrovne. Jeho kontrakt je veľmi dobrý (bude mať jeden rok do konca s platom 1,175 milióna dolárov a statusom obmedzeného voľného hráča po vypršaní) a má len 22 rokov,“ poznamenal Mitchell.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies