Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Slováci v NHL

Tri otázky, ktorým čelia Lightning. Jedna sa týka aj Černáka

Jozef Struhár  
11.12.2020

Tím Tampa Bay Lightning sa bude v novej sezóne pokúšať obhájiť zisk Stanleyho pohára. Pred jej štartom však bude čeliť trom kľúčovým otázkam, na ktoré poukázal Mike G. Morreale z oficiálnej ligovej stránky.

Otázka číslo jedna sa pritom týka aj slovenského hokejistu. Znie: Budú schopní upísať si Erika Černáka a Anthonyho Cirelliho?

Hoci cieľom je upísať si oboch obmedzených voľných hráčov, floridský tím dobre vie, že to pri platovom strope na nezmenenej hladine bude veľmi náročné.

„Stále sa snažíme zo všetkých síl a dúfame, že sa nám niečo podarí dohodnúť. Bolo dosť pôsobivé, akým spôsobom sa tím zomkol (aby vyhral Stanleyho pohár) a títo dvaja boli jeho veľkou súčasťou. Určite je fajn mať takýchto hráčov vo svojom mužstve,“ povedal asistent generálneho manažéra Stacy Roest.

Článok pokračuje pod reklamou

Černák zaznamenal 12 bodov (5+7) v 67 zápasoch minulej sezóny, v ktorých v priemere hrával 19 minút na zápas. V play-off hrával v priemere 20 minút a 43 sekúnd, pričom si v 25 dueloch pripísal štyri asistencie. Cirelli nazbieral 44 bodov (16+28) v 68 dueloch základnej časti a 9 bodov (3+6) pridal v play-off.

Druhou otázkou je, či si miesto v zostave vybojuje nádejný obranca Callan Foote, ktorý 13. decembra oslávi už 22. narodeniny. Podľa Roesta bude musieť zažiť vydarený kemp, aby zanechal dojem. Šance mu zlepší, ak sa Tampe nepodarí upísať Černáka – ten je tiež pravákom.

No a tretia otázka sa týka zdravie kapitána – bude Steven Stamkos pripravený na začiatok kempu? Podľa Roesta je na tom hviezdny útočník momentálne dobre po druhej operácii brušného svalstva a ešte má pritom nejaký čas na rehabilitácie a prípravu na ľade.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Johnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies