Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

St. Louis oficiálne oznámilo meno nového kapitána

Aktualizované 24.12.2020 o 05:46

Tím St. Louis Blues vymenuje za svojho 23. kapitána v klubovej histórii Ryana O’Reillyho. S odvolaním na svoj zdroje to tvrdí Jeremy Rutherford z The Athletic. Oficiálne oznámenie by malo prísť v nadchádzajúci týždeň.

Posledným kapitánom tímu bol obranca Alex Pietrangelo, ktorý však v mimosezónnom období podpísal zmluvu s tímom Vegas Golden Knights. O’Reilly pôsobí v tíme od roku 2018, keď doň prišiel výmenou z Buffala a opäť našiel vášeň k hokeju.

„Je dobrou voľbou. Je to jeden z najtvrdšie pracujúcich hráčov, ktorých poznám. Každý deň vedie príkladom,“ povedal o ňom Pietrangelo. „Už dlhý čas zažíva v tejto lige úspechy a to z dobrého dôvodu. Bol som rád, že som ho mal po mojom boku v posledných sezónach. Je to skvelá osoba, spoluhráč a hokejista. Bude skvelým kapitánom. Prajem mu veľa šťastia a nepochybujem, že je tá správna voľba.“

Dvadsaťdeväťročný O’Reilly má skúsenosti z 11 sezón v NHL, pričom už získal Stanleyho pohár, Trofej Conna Smythea, Selkeho trofej a Trofej Lady Byngovej. Je elitným obojsmerným centrom, ktorý v minulom ročníku nazbieral 61 bodov v 71 dueloch.

DOPLNENÉ: Tím St. Louis Blues v stredu oficiálne oznámil, že sa O’Reilly stal 32. kapitánom v klubovej histórii. Alternatívnymi kapitánmi budú Vladimir Tarasenko, Brayden Schenn a Colton Parayko. „Ryanova pracovná morálka na ľade i mimo neho a jeho každodenný záväzok sú neporovnateľné. Vedie príkladom tým, ako tvrdo pracuje na tréningoch a v zápasoch. Predáva správny odkaz od našich trénerov k celému nášmu mužstvu,“ vyhlásil tréner Craig Berube.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies