Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

NHL v Kanade: Provincie chcú prísnejšie opatrenia

Zdravotné autority z piatich kanadských provincií, ktoré sú domovom tímov NHL, poslali lige list, v ktorom žiadajú rozšíriť opatrenia proti šíreniu koronavírusu, ak chce súťaž hrať zápasy v novej sezóne aj severne od hranice.

Hoci sa vo štvrtok nedospelo k žiadnej dohode, zástupca komisára NHL Bill Daly verí, že obe strany sú na rovnakej strane v tom, ako zaistiť fungovanie hrania hokeja v Kanade.

„Na základe našich diskusií v uplynulom týždni, ako aj po výmene korešpondencie za posledných 24 hodín, veríme, že sme v súlade a súhlasíme s podmienkami, ktoré umožnia každej z našich kanadských organizácií začať hrať sezónu v ich vlastných arénach,“ vyhlásil Daly.

Liga stále potrebuje odobrenie zo strany Ontária, Manitoby, Quebecu, Alberty a Britskej Kolumbie. Doktor Deena Hinshaw prezentoval NHL dve možnosti, ako to docieliť.

Prvá počíta s pravidelným testovaním nie len hráčov, trénerov a personálu, ale aj ich blízkych kontaktov. Tiež by provincie mohli žiadať o upravenie rozpisu v úvode sezóny, aby sa obmedzilo cestovanie medzi provinciami.

Druhá možnosť predstavuje zavedenie bubliny pre sedem kanadských tímov, ktorá by sa využila na začiatku ročníka. Mohla by byť aj hybridná. Ak by to lige nevyhovovalo, ako alternatívu doktori vidia aj v odložení štartu ročníka o niekoľko týždňov, kým sa situácia s vírusom v Kanade upokojí.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies