Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Ako sú na tom Blackhawks v snahe upísať si kľúčového hráča?

Tím Chicago Blackhawks sa v úvode sezóny bude musieť zaobísť bez Jonathana Toewsa a Kirbyho Dacha. O to dôležitejšie preň bude, aby sa dohodol na novej zmluve s útočníkom Dylanom Stromeom.

Na tomto fronte sa pritom urobili pokroky. Síce ešte zmluva s obmedzeným voľným hráčom nie je na spadnutie, ale podľa Scotta Powersa z The Athletic sú k nej obe strany bližšie, ako kedykoľvek predtým.

„Žiadna strana ešte nesúhlasila s dohodou. Blackhawks urobili ponuku, Stromeova strana urobila protiponuku a kompromis sa zatiaľ nenašiel. Verí sa, že strany sú k dohode bližšie ako predtým. Stále je však možné, že Strome sa v nedeľu nepripojí ku kempu. Blackhawks sú pripravení na túto možnosť,“ skonštatoval zámorský novinár.

Generálny manažér Stan Bowman nechcel preplatiť Stromea, pretože tím už má podpísaných niekoľký zlých zmlúv. Snaží sa využiť aj to, že Strome veľkú páku nemá. V minulej sezóne odohral 58 zápasov, v ktorých zaznamenal 12 gólov a 38 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies