Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Laine rozptyľuje špekulácie o výmene: Som tu, či nie?

Jozef Struhár  
05.01.2021

Hviezdny útočník Patrik Laine v pondelok odmietol priamo komentovať vyjadrenia jeho agenta, ktorý naznačil, že najlepším scenárom pre jeho klienta a tím Winnipeg Jets by mohla byť výmena. Špekulácie sa rozhodol rozpustiť.

„Som tu, či nie? To je jediná vec, o ktorú sa momentálne starám. Nie je mojou zodpovednosťou to, čo hovoria ostatní ľudia,“ povedal Laine. „Nemyslím na také veci. Aj Wayne Gretzky bol vymenený. Ľudia sa vymieňajú neustále. Je to súčasť športu, ktorej si musíte byť vedomí.“

Dvadsaťdvaročný Fín absolvoval v pondelok prvý tréning v rámci tréningového kempu pred poslednou sezónou v jeho dvojročnej zmluve v hodnote 6,75 milióna amerických dolárov ročne. Na novú zmluvu sa momentálne nekoncentruje a chce zažiť najmä úspešný ročník.

„Premýšľam iba o tom, čo sa deje dnes. Neobávam sa o to, čo bude zajtra. Momentálne som tu. Teším sa na hranie. Som v dobrej forme. Budem v tomto roku novým hráčom. Chcel len, aby som v tomto ročníku hral dobre. To bude najlepšie pre obe strany. Čo sa stane v budúcnosti, to nebude moje rozhodnutie. Som tu. Hrám dobre, každý večer pracujem tvrdo a to je všetko, čo môžem robiť,“ poznamenal Laine.

Laine odohral v minulej sezóne, jeho štvrtej v NHL, 68 zápasov, v ktorých strelil 28 gólov. Vytvoril si aj osobné maximum s 35 asistenciami. Na prvom tréningu korčuľoval po boku Paula Stastnyho, čo sa aj očakávalo. Doplnil ich Kyle Connor.

„Myslím si, že Paul je úžasný hráč. Zažili sme spolu niekoľko skutočne vydarených zápasov, keď tu bol. Určite je cennou posilou pre naše prvé dva útoky. Myslím si, že s ním a Connorom na druhej strane môžeme napáchať skutočnú škodu a neviem sa už dočkať štartu sezóny,“ dodal Laine.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies