Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hamilton dúfa, že sa s Hurricanes dohodne

Dougie Hamilton momentálne pôsobí vo svojom treťom tíme v rámci NHL. Hviezdny obranca dúfa, že jeho domovom bude klub Carolina Hurricanes o niečo dlhšie.

Dvadsaťsedemročný rodák z Toronta vstupuje do posledného roka šesťročnej zmluvy s „cap-hitom“ 5,75 milióna amerických dolárov. Bude to jeho tretia sezóna v Raleigh, v ktorom by rád zotrval aj v budúcnosti.

„Ja by som tu rád zostal, ale nechám rokovania na mojom agentovi a generálnom manažérovi. Ja sa len chcem koncentrovať na hokej a pomáhať môjmu tímu k víťazstvám,“ povedal Hamilton pre ligový web.

Hurricanes získali Hamiltona v roku 2018 z Calgary. V minulej sezóne odohral 47 zápasov, v ktorých strelil 14 gólov a nazbieral spolu 40 bodov. V piatich dueloch dohrávky pridal gól a asistenciu.

Článok pokračuje pod reklamou

„Z toho, čo som počul, sa ho určite snažíme upísať. Myslím si, že je to prioritou. Je dôležitou súčasťou nášho tímu,“ poznamenal tréner Hurricanes Rod Brind’Amour.

„Chápem, že byť v takejto situácii môže určite zvýšiť tlak na hráča, takže to by sme nechceli urobiť. Dúfajme, že sa dôjde k nejakej dohode pred sezónou, pretože by sme ho tu radi mali okolo nás.“

Hamiltonovi otvoril dvere do NHL Boston, ktorý ho draftoval z deviateho miesta v roku 2009. Odvtedy odohral v NHL 552 zápasov so ziskom 96 gólov a 299 bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies