Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Pánik by mohol dostať pod novým trénerom viac priestoru + video

Slovenský útočník Richard Pánik vo štvrtok trénoval ako súčasť druhej presilovkovej formácie tímu Washington Capitals. Informovala o tom Samantha Pellová z The Washington Post.

Nový hlavný tréner tímu z hlavného mesta Spojených štátov amerických bude zrejme robiť v zostave úpravy a martinský rodák by mohol patriť k hráčom, ktorí z toho budú ťažiť.

Pánik odohral vo svojej prvej sezóne vo Washingtone 59 zápasov, v ktorých strelil deväť gólov a pridal 13 asistencií. V priemere hrával zhruba 11 a pol minúty na zápas, ale v presilovkách len 13 sekúnd na zápas.

Dvadsaťosemročný Slovák vo štvrtok trénoval v presilovkovej formácii s Jakubom Vránom, Tomom Wilsonom, Justinom Schultzom a Dmitrijom Orlovom. Prvú formáciu tvorili Alex Ovečkin, Nicklas Backstrom, Jevgenij Kuznecov, T.J. Oshie a John Carlson.

Článok pokračuje pod reklamou

Ako sme už informovali pred pár dnami, pri hre piatich proti piatim je Pánik súčasťou tretieho útoku s Conorom Shearym a Larsom Ellerom. Hrali spolu aj vo štvrtkovom modelovom zápase. Martin Fehérváry v ňom hral po boku Lucasa Johansena, Zdeno Chára po boku Nicka Jensena.

Všetci traja Slováci boli súčasťou Červeného tímu, ktorý prehral s Bielym tímom 0:4.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies