Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Yandle vraj zablokoval výmenu. Majitelia zo situácie neboli nadšení

Jedným z najväčších príbehov minulého týždňa v NHL bola sága okolo Keitha Yandlea. Po dňoch špekulácií, že príde o železnú sériu a bude zdravým náhradníkom, sa nakoniec predsa zapojil do otváracieho zápasu Floridy. Medzitým sa však ešte niečo vraj stalo.

Yandle má vo svojej zmluve klauzulu o nemožnosti výmeny bez jeho súhlasu. Generálny manažér Bill Zito sa ho vraj pokúsil vymeniť, ale tridsaťštyriročný veterán výmenu zablokoval. Mali byť do nej zapojené tri tímy – okrem Floridy aj Boston a Islanders. Informoval o tom Nick Kypreos.

„Som si istý, že Panthers by si museli ponechať časť jeho platu, ale nakoniec k ničomu nedošlo. Vyzerá to tak, že stál na svojom,“ poznamenal Kypreos.

Kypreos si nie je istý, či by Yandle pri tej výmene skončil na Long Islande alebo v Bostone, no Jimmy Murphy z Boston Hockey Now písal, že do Bostonu by mohol byť ochotný odísť.

Článok pokračuje pod reklamou

Špekuluje sa tiež, že celá situácia so sedením na tribúne bola taktikou, ktorou Zito chcel prinútiť veterána, aby sa vzdal klauzuly o nevymeniteľnosti a akceptoval výmenu. Od plánu ustúpil, keď na Panthers začala smerovať vlna kritiky.

Kypreos tvrdí, že situácia sa nepozdávala ani majiteľom tímu.

„Už skončil, bol odkopnutý, mal to byť koniec a potom o 48 hodín je ten chlapík späť v prvej presilovkovej formácii. Bolo mi povedané, že k tomu motivovali majitelia, aby Zito prišiel a vyriešil to. Porozumel som, že Yandle a jeho agent dostali od vedenia aj ospravedlnenie. Neviem, kam teraz s týmto Florida zájde, ale myslím si, že majiteľ nebol spokojný so spôsobom, akým to všetko prebiehalo,“ poznamenal Kypreos.

Yandle nie len hral, ale dokonca aj pomohol k výhre 5:2 nad Chicagom svojím 100. gólom v kariére. Po zápase netajil svoju spokojnosť: „Vždy, keď skórujem, tak som nadšený, ale toto bol určite špeciálny gól. Znamenalo pre mňa veľa, keď som videl, ako boli z toho chlapci nadšení. Ja som chcel len byť pripravený, keď dostanem šancu. Streliť ten gól mi pomohlo utužiť prácu, ktorú som do toho vložil, aby som bol pripravený.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies