Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 04.
kurzy
01:00info
NYR
WSH
01:30info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
NHL live
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
«

Sumáre

Tatar sa prezentoval peknou prihrávkou, Vegas stále nezdolané + video

Jozef Struhár  
21.01.2021

Tomáš Tatar bol jediným Slovákom, ktorý sa predstavil v akcii v stredu, ktorá nám priniesla päť zápasov NHL. Po jednozápasovej odmlke sa opäť zapísal do bodovania. Jeho spoluhráč dosiahol hetrik proti bývalému tímu.

VAN - MTL 6:5 SN

Horvat rozhodol o výhre Canucks, Canadiens nepomohol hetrik Toffoliho

Vancouver aj Montreal si po prvýkrát v sezóne vyskúšali samostatné nájazdy. Úspešnejší v nich boli Canucks, ktorí vďaka Bo Horvatovi vyhrali 6:5. Horvat a Brock Boeser zaznamenali v normálnom hracom čase po dva góly a asistenciu, Braden Holtby zneškodnil 31 striel. Z gólu sa tešil aj Tyler Motte, tri asistencie nazbieral J.T. Miller a dve Quinn Hughes, ktorý potreboval najmenej zápasov z obrancov, ktorí debutovali v drese Canucks, k dosiahnutiu 60 bodov – so 78 zápasmi prekonal rekord Dalea Tallona (87). Hetrik proti svojmu bývalému tímu dosiahol Tyler Toffoli, pre ktorého to boli prvé góly v drese Canadiens. Skórovali aj Jesperi Kotkaniemi a po peknej prihrávke Tomáša Tatara Brendan Gallagher. Carey Price urobil 23 zákrokov. Tatar strávil v akcii 14 a pol minúty, pričom sa prezentoval aj jednou strelou a jedným bodyčekom. Bol aj vylúčený za hákovanie, ale súper ho gólom nepotrestal. Canadiens v zápase štyrikrát prehrávali o gól, v tretej tretine sa im podarilo dostať do vedenia. Nadstavený čas vynútil Boeser.


Prvá asistencia Tomáša Tatara v sezóne:

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. T. Toffoli (MTL), 2. J. Miller (VAN), 3. B. Horvat (VAN)

Článok pokračuje pod reklamou

STL - SJS 1:2 SN

Herl rozhodol v nájazdoch o výhre nad Blues

Tomáš Hertl premenil rozhodujúci samostatný nájazd v štvrtej sérii, aby San Jose zdolalo St. Louis tesne 2:1 a odvrátilo tretiu prehru v sérii. V normálnom hracom čase skóroval Marcus Sorensen, ktorý vyrovnával v závere druhej tretiny na 1:1. Martin Jones pomohol k druhej výhre v sezóne 23 zákrokmi a ako jediný na neho našiel recept Brayden Schenn. Jordan Binnington opustil duel s 33 zákrokmi.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. E. Karlsson (SJS), 2. B. Schenn (STL), 3. J. Kyrou (STL)

TOR - EDM 1:3

Draisaitl rozhodol o výhre nad Maple Leafs

Leon Draisaitl strelil svoj prvý gól v sezóne, aby v strede tretej tretiny prelomil nerozhodný stav a rozhodol o výhre Edmontonu 3:1 nad Torontom, vďaka ktorej sa Oilers vyhli tretej prehre po sebe. Skóre stretnutia otvoril Kailer Yamamoto, ktorému bol pripísaný gól po tom, čo snaha o vyhodenie puku zo strany Jimmyho Veseyho skončila v bráne jeho tímu po odraze puku od korčule Jakea Muzzina. Gól do prázdnej brány pridal Josh Archibald. Mikko Koskinen čelil 26 strelám, z ktorých ho prekonal len Auston Matthews. Ten v tretej tretine vyrovnával stav na 1:1. Frederik Andersen kryl 19 striel z 21. Duel nedohral Joe Thornton, ktorý v tretej tretine kolidoval s Archibaldom. Pri odchode si držal ľavé zápästie.


Hviezdy duelu: 1. M. Koskinen (EDM), 2. A. Matthews (TOR), 3. L. Draisaitl (EDM)

VGK - ARI 5:2

Vegas opäť vyhralo, Pietrangelo prvýkrát v jeho drese skóroval

Vegas zaknihovalo výhru aj v štvrtom zápase sezóny, keď zdolalo Arizonu 5:2. V prvej tretine nasmerovali „zlatých“ k výhre obrancovia Shea Theodore a Alex Pietrangelo. Druhý menovaný strelil svoj prvý gól od príchodu do tímu. Theodore neskôr pridal ešte jeden gól a skórovali aj trojbodový Alex Tuch a dvojbodový Mark Stone, ktorý duel rozhodol, aby ako štvrtý hráč v histórii NHL zaznamenal bod pri každom víťaznom góle svojho tímu v prvých štyroch dueloch sezóny (napodobnil Radka Bonka, Pata Verbeeka a Jeana Beliveaua). Marc-Andre Fleury čelil 23 strelám, z ktorých ho prekonali Nick Schmaltz a Phil Kessel. Darcy Kuemper opustil duel s 24 zákrokmi.

Pietrangelov prvý gól v drese Vegas:

Hviezdy duelu: 1. S. Theodore, 2. A. Tuch, 3. M. Fleury (všetci VGK)

ANA - MIN 2:3

Joel Eriksson Ek pomohol Wild vrátiť Ducks prehru

Minnesota prišla o dvojgólové vedenie, ale dvojbodový Joel Eriksson Ek v druhej minúte tretej tretiny prelomil nerozhodný stav a rozhodol o triumfe Minnesoty 3:2 nad Anaheimom, ktorému vrátila porážku 0:1 z predošlého duelu. Ryan Hartman strelil gól v oslabení, Nick Bonino v presilovke. Kaapo Kahkonen kryl 22 striel a puk z brány vyťahoval po góloch dvojbodového Nicolasa Deslauriersa a Cama Fowlera, na ktoré prihrával Carter Rowney. Ryan Miller urobil 29 zákrokov a Ducks prehrali tretí zápas zo štyroch.

Hartmanov gól z úniku v oslabení:

Hviezdy duelu: 1. J. Eriksson Ek (MIN), 2. C. Rowney (ANA), 3. R. Hartman (MIN)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 14:33 0 1 1 0 2 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zámorský novinár urobil rebríček Top 10 nádejí Blues: Sú v ňom obaja Slováci Top 5 nováčikov, ktorí by mohli mať v play-off najväčší vplyv Slovenský brankár prešiel najkratšiu cestu k postupu, pre útočníka sezóna končíAké plány majú Penguins v lete so svojím bránkoviskom?Veľký návrat: Lindy Ruff sa vracia do tímu, v ktorom tvoril rekordyĎalšia posila Slovenska z NHL je potvrdená. Švajčiari ich hlásia hneď niekoľko!Matthews zavelil k vyrovnaniu, žiarili aj McDavid či Hyman. Dalo Vegas facku fair-play?Video: Kyle MacLean vs. Stefan Noesen (bitka) „Šokujúca“ novinka: Obhajcovi titulu sa v prvom zápase play-off vráti hviezdaSlafkovského útok bol jeden z najlepších v NHL. Za sebou nechal aj útoky superhiezdMešár s Dvorským na MS nedávajú zmysel. Ich čas príde, hovoria majstri sveta V hre o Calderov pohár bude viacero Slovákov. V základnej časti im kraľovali Studenič s Regendom Mešára teraz čaká tvrdá konkurencia. Toto bude pre neho múdre, ak chce zlepšiť šance na úspech Slafkovského útok patrí medzi tri pozitíva budúcej sezóny. Spomína sa aj Mešár Slovensko má ďalšiu posilu zo zámoria! V tejto sezóne si zahrala aj v NHLMeno možno mať nový tím hneď nebude, ale pre tieto 4 dôvody môže skončiť úspechomZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies