Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Sumáre

Tatar opäť bodoval, Černák súčasťou cennej série, Connor napodobnil Hossu

Tomáš Tatar a Erik Černák sa vo štvrtok tešili z výhier svojich tímov. Bodoval len prvý menovaný. Jakub Voráček dosiahol 700. bod v kariére.


VAN - MTL 3:7

Toffoli potvrdil formu, Canadiens zdolali Canucks

Tyler Toffoli chytil proti bývalému tímu formu. Strelil mu ďalšie dva góly, aby ako tretí hráč v histórii strelil svojich prvých päť gólov v novej organizácii proti svojmu bývalému tímu. Pridal aj asistenciu, aby pomohol Canadiens zdolať Canucks 7:3. Joel Armia, ktorý v druhej tretine strelil tretí gól „Habs“ v rozmedzí 94 sekúnd, opustil duel s dvoma gólmi a dvoma asistenciami predčasne – pri zákroku súpera utrpel otras mozgu. Strelecky sa presadili aj Josh Anderson, Jake Evans a Ben Chiarot. Jake Allen čelil len 17 strelám, z ktorých ho prekonali dvakrát Bo Horvat a raz Brandon Sutter. Thatcher Demko kryl 35 striel, vrátane troch z hokejky Tomáša Tatara. Tomu bola neskôr pridaná asistencia pri poslednom góle zápasu. V akcii strávil 15 a pol minúty a pripísal si aj mínusový bod. Oba tímy nakombinovali v dvoch zápasoch hraných za dva dni 21 gólov – najviac v lige za takmer 28 rokov.


Dva góly Canadiens v deviatich sekundách:

Hviezdy duelu: 1. J. Armia (MTL), 2. B. Horvat (VAN), 3. T. Toffoli (MTL)

Článok pokračuje pod reklamou

CBJ - TBL 2:3 PP

Point rozhodol o výhre nad Blue Jackets

Brayden Point skóroval v druhej minúte predĺženia, aby Tampa Bay zdolala Columbus 3:2 a stala sa prvým obhajcom titulu, ktorý začal ročník s bilanciou 3-0-0 od ročníka 1999/00, v ktorom to dokázal Dallas. V normálnom hracom čase skórovali Blake Coleman a Mathieu Joseph, pri ktorých góloch si asistenciu pripísal Ryan McDonagh – prvá bola jeho 300. bod v kariére. Andrej Vasilevskij kryl 23 striel. Jeho náprotivok mal viac práce. Joonas Korpisalo predviedol 34 zákrokov. Oliver Bjorkstrand skóroval už po 21 sekundách hry, aby strelil najrýchlejší gól v domácom otváracom zápase Blue Jackets v histórii. Nick Foligno skóroval v úvode tretej tretiny, aby vyrovnal stav na 2:2. V akcii bol aj Erik Černák. Slovenský obranca odohral 21 a pol minúty s plusovým bodom a dvoma strelami. Zblokoval aj jednu strelu a urobil štyri bodyčeky – spolu so Sergačovom a Jennerom najviac v zápase. Pierre-Luc Dubois nehral v posledných 45 minútach, no zostával na striedačke.


Hviezdy duelu: 1. B. Point (TBL), 2. O. Bjorkstrand (CBJ), 3. R. McDonagh (TBL)

BOS - PHI 5:4 SN

Bruins zdolali Flyers až po nájazdoch, Voráček dosiahol míľnik

Boston tentoraz prebudil aj svoju ofenzívnu stránku, ale opäť odohral zápas, ktorý nepriniesol po 60 minútach rozuzlenie – po tretí raz zo štyroch duelov. Nakoniec sa tešil z víťazstva 5:4 po samostatných nájazdoch, v ktorých ten víťazný premenil v tretej sérii Jake DeBrusk. Bruins prehrávali 0:2, potom sa presadili Jack Studnicka (prvý gól v NHL) a Charlie Coyle. Flyers sa opäť ujali vedenia, no na to zareagovali Nick Ritchie a Brandon Carlo. Tuukku Raska z 26 striel prekonali Claude Giroux, Travis Sanheim a dvakrát James van Riemsdyk. Jakub Voráček nazbieral tri asistencie a dosiahol svoj 700. bod v kariére. Carter Hart urobil 39 zákrokov.

Skvelý zákrok Raska v predĺžení:

Samostatné nájazdy:


Hviezdy duelu: 1. J. DeBrusk, 2. N. Ritchie, 3. T. Rask (všetci BOS)

NYI - NJD 4:1

Varlamov prišiel o čisté konto, ale Islanders opäť vyhrali

Mathew Barzal zaznamenal svoj 16. trojbodový výkon kariéry, keď strelil gól a pridal dve asistencie, aby doviedol Islanders k výhre 4:1 nad New Jersey. Jordan Eberle strelil dva góly, Brock Nelson pridal jeden a Noah Dobson si pripísal dve asistencie. Semion Varlamov kryl 30 striel a o sériu bez inkasovaného gólu, ktorá je 8. najdlhšia od štartu sezóny v histórii NHL, prišiel po 142 minútach a 10 sekundách, keď ho v úvode druhej tretiny prekonal Nathan Bastian. Asistenciu pri jeho góle si pripísal Ty Smith. Ten je 11. obrancom ligovej histórie, ktorý začal svoju kariéru so štvorzápasovou bodovou sériou. Scott Wedgewood opustil duel s 31 zákrokmi. Bol to jeho prvý štart v NHL od 13. februára 2018.

Hviezdy duelu: 1. M. Barzal, 2. J. Eberle, 3. N. Dobson (všetci NYI)

OTT - WPG 1:4

Jets zdolali Senators, Hellebuyck vychytal 150. triumf

Kyle Connor zaznamenal dve asistencie, aby ako štvrtý hráč histórie organizácie zaznamenal sedem bodov v prvých štyroch zápasoch sezóny. Napodobnil Marca Savarda, Donalda Audettea a Mariána Hossu. Pomohol pritom k výhre 4:1 nad Ottawou, ku ktorej viedli góly Nikolaja Ehlersa, Marka Scheifeleho, Adama Lowryho a Blake Wheelera. Connor Hellebuyck bol blízko k čistému kontu, ale nakoniec ho z 29 striel prekonal v 58. minúte Chris Tierney. Matt Murray inkasoval v prvých dvoch tretinách štyri góly z 26 striel, Marcus Högberg čelil v tretej tretine trom strelám. Duel nedohral „stíhač“ Nate Thompson.

Wheeler zakončil úspešne peknú kombináciu:

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck, 2. M. Scheifele, 3. N. Ehlers (všetci WPG)

LAK - COL 4:2

Kings zmazali proti Avs stratu a prvýkrát v ročníku uspeli

Anže Kopitar zaznamenal dve asistencie a prihrával aj na víťazný gól, aby pomohol Los Angeles zavŕšiť obrat v zápase proti Coloradu a tešil sa z prvej výhry v ročníku. O triumfe 4:2 rozhodol Adrian Kempe v 57. minúte po tom, čo Drew Doughty a Gabriel Vilardi v presilovkách v druhej tretine zmazali dvojgólové vedenie súpera. Blake Lizotte ešte pridal gól do prázdnej brány. Jonathan Quick urobil 24 zákrokov a puk vyťahoval z brány len v prvej tretine. Prekonali ho Mikko Rantanen a Nathan MacKinnon. Obaja zaznamenali aj po asistencii. MacKinnon tak zaregistroval svoj 135. viacbodový výkon v kariére – viac ich pred 26 rokmi zažili v histórii organizácie len Joe Sakic (182) a Michel Goulet (172). Hunter Miska opustil duel, v ktorom zažil debut v NHL Bowen Byram, s 23 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Quick (LAK), 2. D. Doughty (LAK), 3. N. MacKinnon (COL)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 21:32 0 0 0 +1 0 2 4
T. Tatar (MTL) 15:28 0 1 1 -1 0 3 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies