Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Marchand: Ovečkin a spol. neprejavili rešpekt

Hviezdny útočník tímu Boston Bruins, Brad Marchand, neprejaví žiadnu ľútosť nad štvoricou hráčov tímu Washington Capitals, ktorí sú mimo hry po tom, čo porušili bezpečnostný protokol NHL.

Alexander Ovečkin, Dmitrij Orlov, Jevgenij Kuznecov a Iľja Samsonov vynechajú minimálne štyri zápasy a ich tím dostal pokutu 100 000 amerických dolárov po tom, čo aj napriek nariadeniam trávili čas v jednej hotelovej izbe. Podľa Marchanda sa prejavil ich nedostatok rešpektu.

„Myslím si, že to dôležité je, že je to viac vec rešpektu. Všetci chceme, aby sme mohli hrať, a sú tu vytvorené pravidlá z nejakého dôvodu. Nie je až také ťažké ich dodržiavať,“ povedal Marchand pre rádio WEEI.

„Všetci poznáme dôsledky porušenia pravidiel a poznáme tie pravidlá. Je to teda ich chyba. Všetkým nám bolo veľmi zdôrazňované, čo je nám dovolené a čo robiť nemôžeme, takže je vina na ich strane.“

Tridsaťdvaročný Kanaďan si myslí, že to, čo vedenie NHL chce od svojich hráčov v tejto sezóne sa dá veľmi dobre pochopiť a je na každom jedincovi, aby sa k tomu postavil zodpovedne.

„Myslím si, že to končí tým, aby sme mali medzi sebou vzájomný rešpekt. Poľahky môžete uškodiť vášmu tímu porušením tých pravidiel a potenciálne sa nakaziť a musieť ísť do karantény. Je celkom jednoduché dodržiavať tie pravidlá. Ak to nejakou náhodou chytíte, tak je to tak, ako to je. Je to takmer nevyhnuteľné. Ale ak sa dostanete do rizikovej situácie, tak je to vaša chyba,“ poznamenal Marchand.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies