Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

NHL odkladá zápasy Devils a preplánovala ďalších 6 zápasov

Vedenie kanadsko-americkej NHL v pondelok oznámilo, že odkladá minimálne všetky zápasy tímu New Jersey Devils plánované do 6. februára. Dôvodom je, že až 10 hráčov tímu je na covidovej listine.

Výsledkom tohto rozhodnutia bude odloženie utorkového a štvrtkového duelu proti Pittsburghu, ako aj sobotného stretnutia s Rangers. Náhradný termín bude oznámený neskôr.

Na covidovej listine z hráčov New Jersey figurujú: Mackenzie Blackwood, Connor Carrick, Aaron Dell, Andreas Johnsson, Janne Kuokkanen, Michael McLeod, Kyle Palmieri, Sami Vatanen, Pavel Zacha a Travis Zajac.

NHL tiež oznámila zmeny v rozpise, ktoré si vyžiadalo predošlé odkladanie zápasov Vegas. Nový termín bude mať nasledujúcich šesť duelov:

Vegas vs. St. Louis – z 28. januára na 22. marca
San Jose vs. Vegas – z 1. februára na 13. februára
San Jose vs. Vegas – z 3. februára na 25. februára
San Jose vs. Anaheim – z 13. februára na 6. apríla
Anaheim vs. Vegas – z 26. februára na 23. apríla
San Jose vs. St. Louis – z 26. februára na 8. marca




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec je najproduktívnejší slovenský obranca medzi nováčikmi od ročníka 2005/06 Bizarný víťazný gól, žiadne podanie rúk. Na toto finále by Montreal rád zabudolSuchoty končili: Štyria Slováci skórovali, len jeden nebodovalAž 14 expertov z 15 sa zhodlo na top favoritovi na Norrisovu trofej Ide do tuhého: Štyri tímy stále bojujú o jednu pozíciu! Bude v play-off druhý Slovák alebo pôjde na MS? NHL chce sťahovanie Coyotes zavŕšiť ešte pred play-off. Podarí sa to?Veľká nádej Canadiens sa pri debute presadila bleskovo. Dočká sa debutu ďalší mladík?Gajan vstúpil do play-off víťazne! Nemec viacbodový Obranca Nashvillu prekonal na poslednú chvíľu rekord NHL!McDavid sa vrátil a prepísal históriu NHL: Vyrovnal sa Gretzkému, Lemieuxovi a Orrovi! + videoO Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Černákova gólová bomba, Nemec končí, Slafkovský má už len jednu šancu. Ďalší tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies