Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Správy z NHL

Kritizujú Wheelera. Tréner Maurice reaguje ostro a bez servítky

Hlavný tréner tímu Winnipeg Jets, Paul Maurice, nerozumie kritike, ktorá sa objavila v súvislosti s výkonmi svojho kapitána Blakea Wheelera. Zastal si ho a reagoval otvorene bez servítky.

Wheeler je kritizovaný za to, že bol pri hre piatich proti piatim na ľade pri väčšom počte inkasovaných gólov ako ktorýkoľvek iný hráč Jets – pri 14. Tím s ním na ľade pritom strelil len tri góly. Navyše, novinári kritizovali jeho nedostatočnú snahu pri góle Matthewa Tkachuka v utorkovom zápase proti Calgary.

„Pri tom góle, ktorý ste rozoberali, sa dostal do skutočne ťažkej pozície po nezmyselnom beckcheckingu od niekoho iného. Som na to citlivý, pretože mám úctu k tomuto chlapcovi odkedy som sem prišiel,“ povedal Maurice pre TSN.

„Jeho pracovná morálka, to aký je spoľahlivý, aký má charakter... Ako vedie šatňu a ako hrá... Má sk**vených 11 bodov v 10 zápasoch!“

Článok pokračuje pod reklamou

Maurice dodal, že nemá problém s kritikou, ale očakáva, že bude oprávnená.

„Len by som chcel, aby ste mali pritom pravdu. Budete zachádzať do hĺbky a do štatistík, a bože, tie robia otrasnú prácu v tom, aby vám povedali, čo robí päť hráčov na ľade,“ poznamenal kormidelník.

„Nechránim si tak Blake Wheelera, viac si chránim tím Winnipeg Jets. Máte v meste hráča, ktorý hrá tvrdo a je taký skvelý líder a dobrý človek? Buďte skutočne opatrní. Ak jeho plus/mínus číslo nie je také, aké chcete – pri plnej sezóne má nábeh na 88 bodov, človeče. A po 10 zápasoch máme bilanciu 6-3-1. A vy tu idete kritizovať môjho kapitána. Uráža ma to.“

Tridsaťštyriročný Wheeler zaznamenal tri góly a osem asistencií v prvých desiatich zápasoch sezóny. Na konte má aj deväť mínusových bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies