Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
NHL live
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
NHL live
«

Špekulácie

O Bennetta sa zaujímajú aj tieto dva tímy z východu kontinentu

Jozef Struhár  
07.02.2021

V ostatnom čase patrí medzi najskloňovanejšie meno v prestupových špekuláciách útočník Sam bennett, ktorý požiadal tím Calgary Flames o výmenu. Momentálne už identifikujeme prvé tímy, ktoré by o neho mali mať záujem.

Vincent Z. Mercogliano z The Journal News informuje, že medzi tímami so záujmom sa nachádza aj tím New York Rangers.

„Dvadsaťštyriročný hokejista by nevyriešil potrebu Rangers po druhom centrovi za Mikom Zibanejadom, ale mohol by byť užitočným prínosom pre ich spodne dva útoky, najmä, keď je teraz Filip Chytil mimo hry so zranením hornej časti tela,“ poznamenal zámorský novinár.

Tak ako všetky tímy, záujem Rangers bude ovplyvňovať aj cena, ktorú budú Flames za hráča pýtať. Mercegliano však poukázal, že by si oba tímy mohli vypomôcť, ak by Calgary malo záujem o obrancu Tonyho DeAngela, ktorého sa New York snaží vymeniť.

Článok pokračuje pod reklamou

Problémom pri takejto výmene by však bolo to, že Flames nemajú na celý „cap-hit“ DeAngela priestor a Rangers sa momentálne zdráhajú ponechať si časť z 4,8 milióna dolárov, ktorými hráč zaťažuje rozpočet.

Záujem o Bennetta by však mali mať aj iné tímy, ako Vancouver a Toronto. Maple Leafs by mohli byť v hre aj podľa Chrisa Johnstona z televízie Sportsnet: „Myslím si, že aj Leafs majú určitú úroveň záujmu o Sama Bennetta. Neviem, či majú tie správne aktíva, aby sa výmena mohla zrealizovať, ale sú tímy, ktoré sa o 24-ročného hráča zaujímajú prirodzene.“

Aj jeho kolega Luke Fox informoval, že torontský klub momentálne hľadá útočníka a výhodou Bennetta by mohlo byť, že by išlo o miestneho chlapca.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V hokeji, vo fitku i v živote: Kĺby sú základom, o ktorý sa musíme staraťJohnny Bower prepísal dejiny a stal sa legendou, hoci to mal nesmierne ťažkéJedna hviezda za druhou: Súper Slovenska v skupinovej fáze zverejnil prvých 15 nominovaných hráčovMladíci na tribúne. Ako začali play-off AHL potenciálne posily Slovenska?Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať minimálne zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Ďalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiČeský velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Marchand prepisoval históriu, Vegas je pred návratom domov na koni, dráma v Edmontone! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies