Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

To bolo rýchle! Tortorella posadil Laineho na striedačku

John Tortorella sa rozlúčil s Pierre-Lucom Duboisom tým, že ho v poslednom zápase v drese Columbusu nechal za trest sedieť väčšinu duelu na striedačke. Dlho netrvalo a podobným spôsobom dodatočne privítal v tíme Patrika Laineho.

Fín prišiel spolu s Jackom Roslovicom z Winnipegu za Duboisa s tým, že mnohí ľudia zvažovali, ako jeho prístup zapasuje do nekompromisnej filozofie trénera Blue Jackets. Netrvalo to dlho a prejavilo sa to už vo štvrtom stretnutí dvadsaťdvaročného útočníka v novom drese.

Laine v pondelkovom zápase proti Caroline, ktorý skončil výhrou 3:2, nastúpil na ľad naposledy 6 minút a 19 sekúnd pred koncom druhej tretiny. V tretej vôbec nehral a nakoniec ukončil noc s „ice-timeom“ 11:31 a bez bodového zisku. Osudným sa mu stal nedostatok snahy. Bol na ľade aj pri druhom inkasoval góle.

„Zostane to vo vnútri,“ povedal Tortorella novinárom po zápase. „Viem, že vy sa ma budete snažiť spracovávať. Nebolo to len pre to, že nesplnil svoju úlohu pri tom góle. Bolo to pre viacero vecí. Zostane to v šatni. Bolo to, čo som cítil, že musím urobiť. Posledná vec, ktorú chcem robiť, je posadiť hráča na lavičku.“

Článok pokračuje pod reklamou

Tortorella dodal, že je dôležité, aby každý hráč tímu, hviezda či nehviezda, spĺňal vysoké štandardy organizácie. Vždy sa pritom snaží, aby to čo najlepšie pochopili aj všetky nové tváre, ktoré do tímu prichádzajú.

Okrem Laineho však v pondelok podobný osud postretol aj hráča, ktorý by mal filozofiu trénera a tímu poznať lepšie. Obranca Dean Kukan, ktorý urobil chybu vedúcu k spomínanému gólu, taktiež nehral v posledných 34 minútach duelu.

Laine zaznamenal v prvých troch zápasoch v novom drese tri góly.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Celebrini vytvoril nový rekord! Aké šance majú tímy NHL na jeho zisk? Príde ruský brankár, ktorý musel slúžiť v armáde, konečne do NHL? Slafkovský varuje: Len sa zahrievam! Aj ja chcem dosiahnuť túto métu V hre o post nového trénera Senators sú aj veľké mená Dvorský začal play-off zostra: Dva góly a víťazstvo! Bodoval aj ďalší Slovák + video Vzácnosť: Binnington bol produktívnejší ako autor víťazného gólu + videoJeden obranca sa Torontu zranil, ďalší sa vrátil. Ako je na tom hviezda?Obranca Buffala dostal maximálnu možnú pokutu + videoKraken podpísali zmluvu s nádejným obrancom Slafkovský len tretím Európanom histórie s takouto sériou, ďalšie tímy sú v play-offVideo: Bitky z 28. marca 2024 (4) Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies