Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Halák si vyslúžil pochvalu od trénera. Posunul sa aj v historickom poradí

Jozef Struhár  
13.02.2021

Slovenský brankár Jaroslav Halák potvrdil, že sa mu v zápasoch proti Rangers darí. V piatok urobil 21 zákrokov, aby doviedol Boston k výhre 1:0.

Bratislavský rodák si vylepšil bilanciu proti newyorskému tímu na 23-8-1 a vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne. Bol zaň ocenený aj postom prvej hviezdy zápasu.

„Ja sa len snažím chytať najlepšie ako viem v každom zápase. Nie zakaždým to vyjde, ale vyzerá to tak, že proti týmto chlapcom sa mi to darí. Dnes večer sme boli skutočne dobrí v druhej a tretej tretine,“ povedal po zápase.

Halák mal najviac práce v prvej tretine, v ktorej čelil 10 strelám. Po piatku má v tomto ročníku bilanciu 4-0-1 s 93,8% úspešnosťou zákrokov a priemerom 1,38 inkasovaného gólu na zápas.

„Myslím si, že Jaro je celú sezónu spoľahlivý. Myslím si, že aj dnes večer bol skutočne dobrý,“ pochválil ho tréner Bruce Cassidy. „Nespomeniem si ani, či umožnil súperovi nejaké dorážky.“

Halák sa tiež posunul v historickom poradí vychytaných núl. Piatková bola už jeho 51. v kariére, čím sa dostal do prvej 30-ky. Momentálne je na delenom 26. mieste s Tomášom Vokounom, Curtisom Josephom, Rogiem Vachonom a Daveom Kerrom. Za nimi sú Tuukka Rask a Chris Osgood.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies