Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VGK
1
ANA
1
po 2. tr.
LAK
3
CHI
1
20. 04.
kurzy
CAR
NYI
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Hertl nechtiac prezradil, čo trápi Karlssona. Vráti sa Švéd už dnes?

Obranca Erik Karlsson a tím San Jose Sharks nechceli príliš hovoriť o tom, čo presne ho trápi a čo sa skrýva pod zranením dolnej časti tela, pre ktoré nehral v pondelkovom zápase proti Anaheimu.

„Je to jedno z tých zranení, ktoré postretnú väčšinu hráčov v nejakom bode sezóny a nanešťastie, mňa to nenechá robiť to, čo mám, aby som pomohol tomuto tímu,“ povedal samotný Karlsson.

Novinári sa na jeho zranenie opýtali aj spoluhráča Tomáša Hertla, ktorý si zabudol zahryznúť do jazyka: „Nie je to skvelé, týka sa to slabín.“

Vzhľadom na Karlssonovi minulosť, v ktorej sa už so zraneniami slabín vyrovnával, to nie je prekvapujúca informácia. Napriek tomu by nemalo ísť o nič vážne, pretože tréner Bob Boughner povedal, že tridsaťročný Švéd by mohol byť späť v akcii už vo štvrtok proti St. Louis.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies