Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára najaktívnejším strelcom zápasu, Tatar nevyslal ani strelu. Pastrňák žiaril

V nedeľu sa v NHL odohrali štyri zápasy. Traja Slováci nebodovali, ale dvaja z nich sa tešili z výhry. David Pastrňák zažiaril v zápase pod holým nebom.

WSH - NJD 4:3

Oshie doviedol Capitals k výhre nad Devils

T.J. Oshie si ukončil deväťzápasovú gólové suchoty, keď strelil dva presilovkové góly a pridal asistenciu, aby pomohol Washingtonu zdolať New Jersey 4:3 v zápase, v ktorom súper vyhrával 2:0. John Carlson zaznamenal gól a asistenciu a Alex Ovečkin strelil svoj 262. presilovkový gól kariéry, aby sa priblížil na rozdiel troch k Brettovi Hullovi na druhom mieste historického poradia. Bol to dôležitý gól na 4:2 len tri minúty predtým, ako Nikita Gusev pri hre bez brankára znížil na 3:4. Okrem neho prekonali Craiga Andersona z 26 striel aj dvojbodový Andreas Johnsson a Jack Hughes. Dve asistencie si pripísal Kyle Palmieri a Aaron Dell kryl 37 striel. Až päťkrát ho ohrozil Zdeno Chára, ktorý bol spolu s Dmitrim Orlovom najaktívnejším strelcom zápasu. Odohral 18 a pol minúty aj so ziskom „mínusky“, bodyčeku a dvoch trestných minút za nedovolené bránenie. Richard Pánik strávil na ľade 12 minút a 18 sekúnd, počas ktorých vyslal na bránu dve strely. Capitals vyhrali tretí zápas zo štyroch. Travis Zajac sa stal štvrtým hráčom, ktorý v drese Devils odohral 1000 zápasov, po Kenovi Daneykovi, Martinovi Brodeurovi a Patrikovi Eliášovi.

Hviezdy duelu: 1. T. Oshie, 2. J. Carlson, 3. N. Backstrom (všetci WSH)

OTT - MTL 3:2 PP

Tkachuk rozhodol o výhre nad Canadiens

Brady Tkachuk skóroval v štvrtej minúte predĺženia, aby Ottawa zdolala Montreal 3:2 a pripísala si tretiu výhru z posledných piatich duelov. V normálnom hracom čase sa presadili Drake Batherson a Josh Norris, kým Matt Murray zastavil 30 striel pri svojej prvej výhre z posledných siedmich duelov. Recept na neho našli Nick Suzuki, ktorý otváral skóre, a Corey Perry, ktorý vynútil nadstavený čas. Jake Allen urobil 36 zákrokov, ale štvrtej prehre z posledných piatich duelov nezabránil. Slovenský útočník Tomáš Tatar odohral 11 minút, počas ktorých predviedol jeden bodyček. Zápas nedohral Jonathan Drouin, ktorého zranil bodyček Mikea Reillyho.

Článok pokračuje pod reklamou

Tkachukov víťazný gól v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk, 2. D. Batherson, 3. C. Brown (všetci OTT)

BOS - PHI 7:3

Pastrňák zažiaril pri Lake Tahoe

Boston vyrovnal rekord zápasov pod holým nebom so štyrmi gólmi v jednej tretine a siedmimi celkovo, keď aj vďaka hetriku Davida Pastrňáka zdolal Philadelphiu 7:3 v zápase hranom pri jazere Tahoe. Svoj prvý gól v NHL strelil Trent Frederic a do čierneho sa trafili aj Charlie McAboy, Charlie Coyle a Nick Ritchie, ktorý pridal aj asistenciu. Dve zaznamenali Connor Clifton, Brad Marchand, John Moore a Craig Smith. Tuukka Rask pri prvej výhre tímu z posledných troch stretnutí urobil len 16 zákrokov. Svoj prvý gól v sezóne strelil Joel Farabéé, po ktorom skóroval Sean Couturier. V tom bode Flyers viedli 2:1. Následne už len James van Riemsdyk upravoval na 3:6. Van Riemsdyk zaznamenal aj dve asistencie a dosiahol na métu 500 bodov. Carter Hart inkasoval šesť gólov z 23 striel, Brian Elliott následne jeden z 12. Flyers prehrali štvrtý zápas z piatich. Alain Vigneault absolvoval svoj 1300. zápas v pozícii hlavného trénera. Duel nedohral obranca Bruins Jeremy Lauzon.


Bruins strelili tri góly z 99 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák (BOS), 2. B. Marchand (BOS), 3. J. van Riemsdyk (PHI)

VAN - WPG 3:4 PP

Dubois rozhodol pri návrate o výhre nad Canucks

Pierre Luc-Dubois sa po svalovom zranení vrátil do akcie a prvýkrát v drese Winnipegu bodoval, aby pomohol svojmu novému tímu k výhre 4:3 nad Vancouverom. A bola to veľmi výrazná pomoc – strelil dva góly, vrátane víťazného v predĺžení. K tomu pridal asistenciu a stal sa prvou hviezdou zápasu. Mark Scheifele zaznamenal gól a dve asistencie, Blake Wheeler nazbieral tri asistencie a Neal Pionk strelil jeden gól. Scheifele si vyrovnal osobný rekord s desaťzápasovou bodovou sériou. Connor Hellebuyck zneškodnil 31 striel a prekonali ho len Brandon Sutter a dvakrát Elias Pettersson, ktorý zaistil Canucks bod gólom 38 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Vancouver pritom v zápase viedol 2:0. Braden Holtby ho opustil s 27 zákrokmi.


Prvý gól Duboisa v drese Jets:

Hviezdy duelu: 1. P. Dubois (WPG), 2. E. Pettersson (VAN), 3. M. Scheifele (WPG)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (WSH) 18:29 0 0 0 -1 2 5 1
R. Pánik (WSH) 12:18 0 0 0 0 0 2 0
T. Tatar (MTL) 10:59 0 0 0 0 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies