Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
24. 04.
kurzy
01:00info
TOR
BOS
NHL live
03:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
«

Sumáre

Tatar pomohol k výhre, Černák odohral 22 minút, Sekera nehral

V utorok sa z troch Slovákov nakoniec v akcii ukázali dvaja. Obaja sa tešili z víťazstiev, pričom Tomáš Tatar aj bodoval. Andrej Vasilevskij vychytal tretiu nulu po sebe.


MTL - OTT 3:1

Canadiens vyhrali prvý zápas od trénerskej zmeny, Tatar asistoval

Jeff Petry po prihrávke od Tomáša Tatara strelil svoj siedmy gól v sezóne, ktorým rozhodol o výhre Montrealu 3:1 nad Ottawou. Bolo to prvé víťazstvo pre trénera Dominiquea Ducharmeho, ktorým si „Habs“ navyše ukončili päťzápasovú sériu prehier. Do čierneho sa trafil aj Brendan Gallagher, kým Tyler Toffoli skóroval do prázdnej brány. Petry a Gallagher pridali aj po asistencii, Carey Price zneškodnil 26 striel. Ako jediný ho prekonal Artem Zub. O svoju šesťzápasovú gólovú sériu prišiel Drake Batherson, ktorý aspoň asistoval. Joey Daccord opustil duel s 30 zákrokmi. Tatar, ktorý odohral 14 minút a 41 sekúnd, ho ohrozil raz. Pripísal si aj dva bodyčeky a jeden blok.

Petryho víťazný gól:

Romanov zbúral Brännströma:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Kotkaniemi (MTL), 2. B. Gallagher (MTL), 3. D. Batherson (OTT)

DAL - TBL 0:2

Vasilevskij vychytal tretiu nulu po sebe

V ďalšej repríze finále Stanleyho pohára sa v akcii ukázal len jeden Slovák, pretože Andrej Sekera pre chorobu (nesúviaiacu s Covidom) do hry nenastúpil. Ako divák tak sledoval, ako jeho Dallas v druhom zápase proti Tampe v rade nestrelil gól. Svoje tretie čisté konto po sebe vychytal Andrej Vasilevskij, ktorý kryl 28 striel. Momentálne neinkasoval už 200 minút a 45 sekúnd, čo je jeho osobný rekord. Vychytal aj tri nuly v zápasoch proti Stars po sebe (prvú nulu v sérii zaznamenal ešte vo vlaňajšom finále), čo sa ešte žiadnemu brankárovi v klubovej histórii nepodarilo proti žiadnemu súperovi. Ondřej Palát strelil víťazný gól počas presilovky v prvej tretine a Yanni Gourde uzavrel skóre gólom do prázdnej brány. Lightning vyhrali piaty zápas po sebe a vrátili sa do čela Centrálnej divízie. Slovenský obranca Erik Černák odohral rovných 22 minút a pripísal si plusový bod, dva bloky a tri bodyčeky. Medzi hviezdy zápasu sa dostal aj Anton Chudobin, ktorý zneškodnil 17 striel z 18. Stars prehrali tretí zápas po sebe a deviaty z posledných desiatich.

Hviezdy duelu: 1. A. Vasilevskij (TBL), 2. O. Palát (TBL), 3. A. Chudobin (DAL)

NSH - CAR 2:4

Carolina si natiahla sériu výhier triumfom v Nashville

Sebastian Aho otvoril i uzavrel skóre zápasu, v ktorom Carolina predĺžila svoju víťaznú sériu na tri zápasy. Vincent Trocheck skóroval v treťom zápase po sebe a o výhre 4:2 nad Nashvillom rozhodol Steven Lorentz, pre ktorého to bol prvý gól v NHL. Jordan Staal si pripísal dve asistencie a James Reimer urobil 36 zákrokov. Z 0:3 na 2:3 v prvej polovici tretej tretiny upravili Calle Jarnkrok a Mattias Ekhölm. Juuse Saros inkasoval dva góly z 10 striel predtým, ako duel opustil so zranením. Pekka Rinne následne kryl 16 zo 17 striel.


Nečasova krásna prihrávka skončila úspechom:

Hviezdy duelu: 1. S. Aho (CAR), 2. S. Lorentz (CAR), 3. M. Ekhölm (NSH)

NJD - NYI 1:2

Varlamov doviedol Islanders k výhre nad Devils

Oliver Wahlstrom a Anders Lee skórovali v prvej polovici tretej tretiny a Semion Varlamov kryl 28 z 29 striel, aby Islanders zdolali New Jersey 2:1 a pripísali si štvrtú výhru z posledných piatich zápasov. Ruského gólmana pripravil o čisté konto Miles Wood len 14 sekúnd pred koncom zápasu. Aaron Dell ho opustil s 18 zákrokmi. Devils, ktorý nevyužili ani jednu presilovku zo štyroch, si sériu prehier natiahli na tri zápasy. Pavel Zacha však prišiel o svoju bodovú sériu – zastavil sa na 10 dueloch. Wahlstrom ťahá päťzápasovú bodovú sériu a v posledných štyroch dueloch strelil tri góly. Zápas sledovalo 1800 divákov.

Hviezdy duelu: 1. S. Varlamov, 2. O. Wahlstrom, 3. A. Lee (všetci NYI)

NYR - BUF 3:2

Lafreniere skóroval pi tesnej výhre nad Sabres

Chris Kreider strelil víťazný gól v strede druhej tretiny a Pavel Bučnevič zaznamenal gól a asistenciu, aby doviedli Rangers k výhre 3:2 nad Buffalom. Do čierneho sa trafil aj Alexis Lafreniere, kým Adam Fox zaznamenal dve asistencie a Igor Šesťorkin 22 zákrokov. Rangers viedli zásluhou Bučneviča už po 28 sekundách, no ešte do konca prvej minúty vyrovnal Sam Reinhart – po prvýkrát od 26. marca 2016 (Los Angeles vs. Edmonton) sme tak videli, aby oba góly skórovali v otváracej minúte duelu. Druhý gól Sabres strelil Tobias Rieder, zatiaľ čo Carter Hart urobil 16 zákrokov. Buffalo prehralo štvrtý zápas po sebe. Do zostavy New Yorku sa vrátil Filip Chytil.

Hviezdy duelu: 1. P. Bučnevič, 2. A. Fox, 3. C. Kreider (všetci NYR)

PIT - PHI 5:2

Penguins bez Crosbyho zdolali Flyers

Kasperi Kapanen strelil dva góly, aby pomohol Pittsburghu hrajúceho bez Sidneyho Crosbyho zdolať Philadelphiu 5:2 a ukončiť jej trojzápasovú sériu výhier. Penguins v zápase prehrávali, no po 11. raz v sezóne dokázali stav otočiť. Víťazný gól nakoniec strelil Bryan Rust, po ktorom dvíhali ruky nad hlavu aj Cody Ceci a Mike Matheson. Tristan Jarry čelil až 42 strelám, z ktorých ho prekonal len dvojgólový Joel Farabee. Carter Hart opustil duel s 22 zákrokmi. Oba tímy sa znova stretnú aj vo štvrtok a v sobotu.

Hviezdy duelu: 1. K. Kapanen (PIT), 2. T. Jarry (PIT), 3. J. Farabee (PHI)

CBJ - DET 4:1

Columbus si ukončil sériu prehier triumfom nad Detroitom

Riley Nash prelomil nerozhodný stav v druhej tretine a ešte do druhej prestávky na neho nadviazali Jack Roslovic a Boone Jenner, aby pomohli Columbusu k výhre 4:1 nad Detroitom. K ukončeniu päťzápasovej série prehier viedlo aj 19 zákrokov Joonasa Korpisala a gól Cama Atkinsona, ktorý otvoril skóre po piaty raz v tejto sezóne svojím štvrtým gólom v oslabení – viac ich v histórii tímu strelil len Rick Nash, ktorý v ročníku 2008/09 skóroval v oslabení päťkrát. Anthony Mantha vyrovnával v presilovke na 1:1 a v bráne Red Wings sa ukázali obaja gólmani. Jonathan Bernier inkasoval štyri góly z 27 striel a Thomas Greiss zastavil v tretej dvadsaťminútovke všetkých deväť striel. Detroit prehral 13 z posledných 15 vzájomných zápasov. Duel sledovalo 1953 divákov.

Hviezdy duelu: 1. C. Atkinson, 2. Z. Werenski, 3. R. Nash (všetci CBJ)

WPG - VAN 5:2

Connor, Wheeler, Scheifele trojbodoví pri výhre nad Canucks

Kyle Connor a Blake Wheeler zaznamenali po góle a dvoch asistenciách, aby doviedli Winnipeg k triumfu 5:2 nad Vancouverom. Connor pritom strelil svoj 22. víťazný gól v kariére – od jeho debutu ich z hráčov Jets strelil viac len Nikolaj Ehlers – 23. Strelecky sa presadili Mason Appletonm Nathieu Perreault a Paul Stastny, zatiaľ čo Mark Scheifele nazbieral tri asistencie a Laurent Brossoit urobil 31 zákrokov. Prekonali ho Elias Pettersson a J.T. Miller. Pri oboch góloch asistoval Brock Boeser. Jednu asistenciu si pripísal aj Quinn Hughes, ktorý je prvým obrancom sezóny s 20 asistenciami. V druhej sezóne po sebe potreboval na dosiahnutie tejto méty 26 duelov. Braden Holtby inkasoval štyri góly z 38 striel – Wheeler skóroval do prázdnej brány. Kým Winnipeg vyhral piaty zápas z posledných šiestich, Canucks prehrali piaty zápas z posledných šiestich.

Hviezdy duelu: 1. L. Brossoit, 2. K. Connor, 3. B. Wheeler (všetci WPG)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 14:41 0 1 1 0 0 1 2
E. Černák (TBL) 22:00 0 0 0 +1 0 0 3



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Švajčiarska hviezda Devils podstúpi operáciu. Stihne kemp? Colorado umiestnilo na waiver listinu útočníka Strelil viac gólov ako Dvorský, teraz podpísal zmluvu v NHLSlováci sú po drámach bližšie k MS: Jeden spálil tutovku, druhý bol svedkom zákroku play-off!Ďalšie dve veľké posily Slovenska sú o krok bližšie k MS. V hre je späť aj útočník, ktorý si zahral NHLV AHL začalo prvým zápasom play-offFlyers podpísali novú zmluvu s ruským brankáromFanúšikovia Canadiens nechápu: Aj po takejto sezóne je Slafkovský tak podceňovaný?Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Francis nevylučuje pred letom zmeny v zostave i na lavičke Kraken Ramsay: Pospíšilovi by náš štýl mal sadnúť. Mešár a Dvorský? Niekedy sa musíte rozhodnúť inak Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies