Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Video: Wilson poslal Carla do nemocnice, potom sa do neho pustil Tinordi

Tom Wilson by sa čoskoro mohol dočkať telefonátu od Oddelenia hráčskej bezpečnosti NHL. Útočník Washingtonu sa v piatkovom zápase prezentoval ďalším kontroverzným zákrokom, ktorý mal teraz aj následky.

Wilson v závere prvej tretiny narazil obrancu Brandona Carla na mantinel, pričom ho zasiahol do hlavy. Ten následne spadol k ľadu, pričom ho do chrbta ešte krosčekoval Jakub Vrána, ktorého od neho odtrhol Matt Grzelczyk.

Carlo zostane nejaký čas na ľade a asistenciou ho opustil. Do duelu už nezasiahol pre zranenie hornej časti tela a musel byť prevezený do nemocnice. Tréner Bruce Cassidy to nepovedal otvorene, ale naznačil, že by malo ísť o otras mozgu: „Pravdepodobne to môžete posúdiť sami, vzhľadom na to, že to bol náraz priamo do jeho hlavy.“

Článok pokračuje pod reklamou

Wilson od rozhodcov nedostal žiaden trest za zákrok, ktorý Cassidy označil za „úplne zbytočný“ a „špinavý“, a duel dohral. V druhej tretine sa však musel zodpovedať Jarredovi Tinordimu, s ktorým sa musel pobiť. V tretej si to s ním rozdal aj Trent Frederic.

Wilson bol suspendovaný vo svojej kariéry štyrikrát, naposledy v roku 2018, keď dostal dištanc na 20 zápasov za zákrok na útočníka Oskara Sundqvista zo St. Louis, ktorého tiež trafil do hlavy.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies