Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Patrik Laine nebol trestaný, popiera Tortorella

Tréner Columbusu John Tortorella v piatok poprel, že by útočníka Patrika Laineho nechal sedieť na striedačke za trest v závere štvrtkového duelu proti Floride.

Fínsky mladík proti Panthers ukončil svoje sedemzápasové suchoty, keď zaznamenal asistenciu a gól. Následne nehral v posledných 14 minútach tretej tretiny a v predĺžení. Po zápase sa Laine čudoval, prečo nehral.

„Áno, pár gólov nášmu útoku strelili, ale myslím si, že keď si odmyslíte ten jeden, pri ktorom sa puk trochu odrážal a nedokázal som ho vyhodiť a skončilo to gólom, tak som hral dobre. Asi som si to myslel nesprávne,“ povedal Laine.

Tortorella však v piatok povedal, že svojho zverenca po druhýkrát v sezóne netrestal. Podľa neho sa situácia prirodzene vyvinula tak, že Laine nechodil na ľad.

„Robím neustále rozhodnutia, koho pošlem na ľad. Je to posadenie na lavičku? Nie, nikoho som včera večer netrestal. Len som sa v daných situáciách na konci zápasu rozhodol nechať hrať iných ľudí, s ktorými som sa v tom čase cítil pohodlnejšie. To sú normálne rozhodnutia, ktoré na lavičke musím ako tréner robiť,“ povedal kormidelník pre Sportsnet.

„By si ľudia myslíte, že nechcem nechať Pattyho hrávať? Chcem ho nechať hrať. Ale zároveň musím robiť rozhodnutia na základe toho, ako hrajú hráči v danom čase. Viem, že všetka dráma zažína posadením niekoho na lavičku a podobnými vecami, ale nechápem to. Ja musím robiť rozhodnutia na základe toho, ako hráči hrajú v daných momentoch.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies