Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
EDM
3
LAK
3
25. 04.
kurzy
01:00info
TBL
FLA
NHL live
01:30info
NYI
CAR
NHL live
26. 04.
kurzy
01:00info
WSH
NYR
01:30info
NSH
VAN
04:00info
COL
WPG
04:30info
LAK
EDM
«

Sumáre

Halák vychytal výhru, tešil sa aj Černák

V desiatich štvrtkových zápasoch NHL sa predstavili traja Slováci. Dvaja sa tešili z výhry a bol medzi nimi aj Jaroslav Halák.

BUF - BOS 1:4

Halák pomohol predĺžiť Buffalu sériu prehier, Krejčí dosiahol míľnik

Jaroslav Halák sa vrátil do brány Bostonu, aby ho s 23 zákrokmi doviedol k výhre 4:1 nad Buffalom, ktoré prehralo už 13. zápas po sebe. Bruins ho pritom zdolali v šiestom vzájomnom zápase po sebe. David Krejčí nazbieral tri asistencie a dosiahol na svoj 700. bod v kariére, čo dokázal ako ôsmy hráč v histórii organizácie. Jeho krajan David Pastrňák zaznamenal gól a asistenciu, po góle pridali Greg McKegg, Jake DeBrusk a Craig Smith. Na Haláka našiel recept len Kyle Okposo, ktorý skóroval vo vlastnom oslabení. Carter Hutton opustil duel s 33 zákrokmi. Duel nedohral útočník Bostonu Trent Frederic.

Hviezdy duelu: 1. D. Pastrňák, 2. D. Krejčí, 3. J. DeBrusk (všetci BOS)

TBL - CHI 4:2

Vasilevskij si natiahol víťaznú sériu a bodoval

Andrej Vasilevskij predviedol 19 zákrokov a po tretíkrát v kariére vyhral desiaty štart v sérii, aby doviedol Tampu k triumfu 4:2 nad Chicagom. O tretej výhre z posledných štyroch stretnutí rozhodol v tretej tretine Ross Colton, ktorý prelomil nerozhodný stav. Pred ním skórovali Alex Killorn a Yanni Gourde, po ňom pridal poistku do prázdnej brány Victor Hedman. On i Vasilevskij pridali aj po asistencii. Kevin Lankinen tiež kryl 19 striel. Z jeho spoluhráčov skórovali dvojbodový Mattias Janmark a Dylan Strome. Oba góly padli v presilovke. Blackhawks prehrali tretí zápas po sebe. V zápase sme videli aj Erika Černáka, ktorý odohral necelých 19 minút a prezentoval sa štyrmi strelami a jedným blokom. Pripísal si aj plusový bod.

Článok pokračuje pod reklamou

Víťazný gól Coltona:

Hviezdy duelu: 1. R. Colton (TBL), 2. Y. Gourde (TBL), 3. M. Janmark (CHI)

DET - DAL 3:2

Fabbri doviedol Detroit k výhre s hetrikom, Berner sa zranil

Robby Fabbri strelil gól v každej tretine, aby s hetrikom doviedol Detroit k výhre 3:2 nad Dallasom, ktorý vyhral predošlé tri vzájomné zápasy. Jonathan Bernier zastavil všetkých 22 striel predtým, ako pri kolízii utrpel zranenie dolnej časti tela. Thomas Greiss čelil 18 strelám, z ktorých ho prekonali Roope Hintz a Jason Dickinson. Jake Oettinger opustil duel s 18 zákrokmi. Kým Red Wings vyhrali tretí zápas z posledných štyroch, Stars prehrali štvrtý z piatich. Slovenský obranca Andrej Sekera odohral 13 minút a pripísal si plusový bod, strelu a bodyček.


Hviezdy duelu: 1. R. Fabbri (DET), 2. R. Hintz (DAL), 3. J. Bernier (DET)

NJD - PIT 3:2

Wedgewood doviedol Devils k druhej domácej výhre po sebe

Scott Wedgewood pri neplánovanom štarte po zranení Mackenzieho Blackwooda pri zahrievaní zneškodnil 40 striel, aby doviedol New Jersey k výhre 3:2 nad Pittsburghom. Jack Hughes strelil gól a pridal asistenciu, aby zaknihoval svoj šiesty viacbodový zápas kariéry. Devils vyhrali doma druhý zápas po sebe po sérii 11 domácich prehier aj vďaka gólom P.K. Subbana a Travisa Zajaca. Jake Guentzel a Bryan Rust skresali stratu, no na strelenie vyrovnávajúceho gólu mal tím priestor len 5 sekúnd. Tristan Jarry opustil duel s 32 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. J. Hughes, 2. S. Wedgewood, 3. P. Subban (všetci NJD)

NYI - PHI 3:4

Flyers takmer prehrali zápas, v ktorom viedli 3:0

Deň po prehre 0:9 s Rangers si Philadelphia zlepšila náladou výhrou 4:3 nad Islanders. Travis Konecny po tretíkrát v kariére nazbieral tri asistencie, pričom prihrával aj na víťazný gól Oskara Lindbloma, ktorý prišiel po tom, čo sa New Yorku podarilo v tretej tretine vyrovnať z 0:3. Lindblom aj otváral skóre, po ňom sa presadili aj Claude Giroux a Jakub Voráček. Carter Hart čelil 25 strelám, z ktorých ho prekonali Michael Dal Colle, Sebastian Aho a Oliver Wahlstrom. Všetkým trom na gól prihrával Nick Leddy. Semion Varlamov kryl 27 striel.

Hviezdy duelu: 1. O. Lindblom (PHI), 2. N. Leddy (NYI), 3. C. Giroux (PHI)

CAR - CBJ 2:3 PP

Jones rozhodol v predĺžení o výhre nad Hurricanes

Seth Jones otvoril i uzavrel skóre zápasu, v ktorom Columbus zdolal Carolinu 3:2 po predĺžení. Strelil už svoj deviaty gól v nadstavenom čase v kariére, čím sa vyrovnal Brentovi Burnsovi v počte týchto gólov u obrancov od jeho debutu v ročníku 2013/14. Strelecky sa presadil aj Kevin Stenlund, kým Oliver Bjorkstrand asistoval pri každom góle Blue Jackets. Tí bodovali v štvrtom zápase po sebe aj vďaka 25 zákrokom Joonasa Korpisala. Recept na neho našiel len Sebastian Aho, ktorý strelil dva góly v druhej tretine. Asistenciu zaznamenal aj Dougie Hamilton, ktorý sa stal ôsmym obrancom za posledných 20 rokov, ktorý bodoval v minimálne 10 zápasoch po sebe. Alex Nedeljkovic opustil duel s 25 zákrokmi.

Korpisalo urobil v zúfalstve zákrok noci:

Hviezdy duelu: 1. S. Jones (CBJ), 2. S. Aho (CAR), 3. J. Korpisalo (CBJ)

FLA - NSH 1:2

Saros a Jarnkrok doviedli Nashville k výhre nad Panthers

Juuse Saros pri svojom návrate zneškodnil 40 striel a Calle Jarnkrok strelil dva góly, aby Nashville zdolal Floridu 2:1 a ukončil jej štvorzápasovú sériu výhier. Jarnkrok pritom napodobnil Davida Legwanda a Yanica Perreaulta, keď mal prsty v siedmom góle tímu po sebe. Jonathan Hubrdeau strelil prvý gól zápasu a asistenciu si pri ňom pripísal MacKenzie Weegar, ktorý bodoval už v šiestom zápase po sebe. Vyrovnal tak najdlhšiu bodovú sériu hráča Panthers tejto sezóny, ktorú ťahal aj Aleksander Barkov. Sergej Boborvskij zastavil 25 striel.

Bobrovskij a Saros urobili dva skvelé zákroky po sebe:

Hviezdy duelu: 1. C. Jarnkrok (NSH), 2. J. Saros (NSH), 3. J. Huberdeau (FLA)

EDM - WPG 2:1

McDavid strelil oba góly Oilers pri výhre nad Jets

Connor McDavid strelil dva góly, vrátane svojho 20. v sezóne, aby rozhodol o výhre Edmontonu 2:1 nad Winnipegom. Bodoval v ôsmom zápase po sebe a v druhom po sebe bol autorom víťazného gólu. Tyson Barrie asistoval u oboch góloch, aby sa stal prvým obrancom sezóny s 30 bodmi. Na ich zisk potreboval 33 zápasov, čo je najmenej v histórii Oilers od ročníka 1986/87, v ktorom to Paul Coffey dokázal v 22 dueloch. Mikka Koskinena z 25 striel prekonal len Mathieu Perreault. Lazrent Brossoit urobil 19 zákrokov.

McDavid naskočil zo striedačky a hneď skóroval:

Hviezdy duelu: 1. C. McDavid (EDM), 2. T. Barrie (EDM), 3. M. Perreault (WPG)

COL - MIN 5:1

Prvý útok Avalanche zažiaril pri výhre nad Wild

Mikko Rantanen zaznamenal dva góly a dve asistencie, Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon pridali po góle a dvoch asistenciách a Colorado zdolalo Minnesotu 5:1, aby jej ukončilo päťzápasovú sériu výhier a samé vyhralo piaty duel po sebe. Prvý útok získal minimálne 10 bodov v jednom zápase po siedmy raz od ročníka 2017/18. Z gólu sa tešil aj Joonas Donskoi, kým Philipp Grubauer predviedol 19 striel. Jeho náprotivok, Cam Talbot, mal viac práce – čelil 55 strelám (Coloradu chýbali dve k vyrovnaniu klubového rekordu). O čestný úspech Wild sa postaral Victor Rask. V zápase však prišli aj o obrancu Matta Dumbu. Denverskému tímu sa, naopak, do akcie vrátili „zadáci“ Cale Makar a Bowen Byram.

Hviezdy duelu: -

ANA - ARI 3:2 PP

Ducks si ukončili sériu prehier aj vďaka debutovým strelcom

Dvojbodový Jamie Drysdale a Trevor Zegras strelili svoje prvé góly v NHL, aby vynútili predĺženie, v ktorom Adam Henrique rozhodol o výhre Anaheimu 3:2 nad Arizonou v stretnutí dvoch tímov, ktoré do duelu vstupovali so štvorzápasovými sériami prehier. Ryan Getzlaf zaznamenal asistenciu, aby sa stal štvrtým aktívnym hráčom, ktorý v NHL dosiahol métu 700 asistencií. Napodobnil Joea Thorntona (1098), Sidneyho Crosbyho (819) a Nicklasa Bäckströma (705). Ryan Miller kryl 23 striel a prekonali ho dvojbodový Conor Garland a Clayton Keller, po ktorých góloch viedli Coyotes 2:0 už v ôsmej minúte. Adin Hill kryl 28 striel.


Hviezdy duelu: 1. J. Drysdale, 2. T. Zegras, 3. R. Miller (všetci ANA)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 23/24 (95,8%) - - - - - - -
E. Černák (TBL) 18:53 0 0 0 +1 0 4 0
A. Sekera (DAL) 12:54 0 0 0 +1 0 1 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Podpíše Crosby novú zmluvu krátko na to, ako bude oficiálne môcť? Nebolo to k Slafkovskému fér, tvrdí expert. Porovnal preto draftové jednotky inak! Tréner Toronta: Je neuveriteľné, ako to Marchandovi prechádza! Gajan žiaril v zápase o prežitie, dvaja Slováci idú ďalej!Islanders urobia pred ďalším zápasom série zmenu v bráneDôležitý obranca Hurricanes by mal vynechať zvyšok prvého kolaHviezda Floridy utrpela nešťastné zranenie. Vynechá minimálne týždeň Český velikán sa rozhodol: Definitívne zavesil korčule na klinecĎalší vyhodený tréner, tentoraz v KaliforniiSeattle si upísal len osemnásťročného obrancu Divoká polminúta v Toronte rozhodla: Marchand vyrovnal rekord, ďalší prekonal! Nemec sa z vlaňajška poučil. Teší sa na MS i vyvrcholenie prípravy: Takýto turnaj tu nebol dlho V boji o juniorský Stanley Cup zostávajú stále dvaja talentovaní SlováciMarchand uznáva: Maple Leafs sú stavaní inak ako v minulých rokoch Canadiens, Capitals i Devils sú medzi klubmi s rekordnými trestami v platovom rozpočte Slafkovský na dne: Skauti porovnali Celebriniho s poslednými 9 draftovými jednotkami Anaheim by sa v lete mohol posilniť o zvučné mená. Priority sú dveSlovenský brankár žiaril v súboji s Gajanom, z postupového mečbalu sa teší aj Pekarčík Pohroma pre Canucks: V druhom zápase boli bez opory, zvyšok série je v ohrození! Obranca Bruins utrpel zranenie. Uvidíme ho ešte v play-off? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies