Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Černák bodoval pri výhre v derby. Nazbieral aj štyri „plusky“

V nedeľu sa v kanadsko-americkej NHL odohrali štyri zápasy a v akcii boli dvaja slovenskí obrancovia. Erik Černák pomohol k výhre asistenciou.


TBL - FLA 5:3

Černák asistoval pri výhre v derby

Líder ligy, Tampa Bay, zažil ďalší vyrovnaný zápas so štátnym rivalom, no nakoniec si svoju pozíciu upevnil triumfom 5:3 nad Floridou a predĺžením víťaznej série na štyri stretnutia. V zápase sme videli tri vyrovnávajúce góly – najskôr vyrovnávali Lightning, potom dvakrát Panthers. Rozhodujúci gól nakoniec strelil Tyler Johnson, po ktorou už Brayden Point pridal len poistku do prázdnej brány. Yanni Gourde, Alex Killorn a Mathieu Joseph tiež skórovali, Curtis McElhinney urobil 29 zákrokov. Sergej Bobrovskij ich urobil o 10 menej. Z jeho spoluhráčov sa presadili Carter Verhaeghe, Gustav Forsling a Patric Hörnqvist. Aleksander Barkov zaznamenal dve asistencie. V akcii bol aj Erik Černák. Slovenský obranca zaznamenal jednu asistenciu, pričom odohral 22 a štvrť minúty ako tretí najvyťažovanejší hráč tímu. Zápas viedol so štyrmi plusovými bodmi a štyrmi bodyčekmi. Prezentoval sa aj jedným blokom. Duel nedohral jeho partner Ryan McDonagh, ktorý utrpel zranenie dolnej časti tela.

Hviezdy duelu: 1. C. McElhinney, 2. A. Killorn, 3. Y. Gourde (všetci TBL)

DAL - NSH 3:4 SN

Jarnkrok rozhodol o výhre nad Stars, prvý trojbodový duel Tolvanena

V akcii bol aj obranca Andrej Sekera, ktorý tentoraz nebodoval a nakoniec sa netešil ani z víťazstva, hoci jeho Dallas nemal začiatok zápasu vôbec zlý. Po góloch debutového strelca Rhetta Gardnera a Radka Faksu viedol 2:0 už v 11. minúte a v strede druhej tretiny obnovil dvojgólové vedenie Ty Dellandrea. Nakoniec sa však z víťazstva 4:3 tešil Nashville, ktorého potešil samostatný nájazd Calleho Jarnkroka. Vo všetkých troch góloch v normálnom hracom čase mal prsty Eeli Tolvanen, ktorý najskôr získal dve asistencie a potom v 55. minúte vynútil predĺženie. Ryan Johansen a Filip Forberg strelili prvé dva góly Predators, Pekka Rinne kryl 27 striel a s 43. výhrou po nájazdoch prekonal zápisy Martina Brodeura a Kariho Lehtonena na šiestom mieste historického poradia ligy. Nashville ukončil osemzápasový výjazd s bilanciou 4-3-1. Anton Chudobin urobil 19 zákrokov. Sekera odohral 14 a pol minúty a prezentoval sa dvoma strelami, dvoma bodyčekmi a dvoma blokmi.

Článok pokračuje pod reklamou


Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. E. Tolvanen (NSH), 2. T. Dellandrea (DAL), 3. F. Forsberg (NSH)

PIT - NJD 1:2 PP

Bratt rozhodol o triumfe nad Penguins

Jesper Bratt skóroval v tretej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre New Jersey 2:1 nad Pittsburghom. Sami Vatanen vyrovnal v druhej tretine stav na 1:1 a Mackenzie Blackwood pri návrate z ľahšieho zranenie kryl 35 striel. Ako jediný ho prekonal Sidney Crosby. Tristan Jarry urobil 33 zákrokov. Kým Devils vyhrali tretí zápas z posledných štyroch, Penguins tri zápasy z posledných štyroch prehrali. New Jersey získalo až 54 % bodov v tomto ročníku od hráčov vo veku 23 a menej rokov – v nedeľu štyri zo šiestich. Žiaden iný tím nie je ani nad hranicou 40 %.

Crosby zakončil peknú akciu:

Hviezdy duelu: 1. J. Bratt (NJD), 2. T. Jarry (PIT), 3. M. Blackwood (NJD)

LAK - VGK 3:1

Kings ukončili víťaznú sériu Vegas

Sean Walker a Dustin Brown skórovali v rozmedzí 51 sekúnd druhej tretiny a Los Angeles ukončilo päťzápasovú víťaznú sériu Vegas, keď ho v nedeľu porazilo pomerom 3:1. Cal Petersen k tomu pomohol 41 zákrokmi, gól strelil aj Jeff Carter a dve asistencie nazbieral Anže Kopitar. Jediný gól Golden Knights, ktorí hrali bez Maxa Paciorettyho, strelil Tomáš Nosek. Marc-Andre Fleury urobil 28 zákrokov. Zranenie utrpel domáci obranca Olli Määttä.


Hviezdy duelu: 1. C. Petersen, 2. D. Doughty, 3. A. Kopitar (všetci LAK)

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
E. Černák (TBL) 22:14 0 1 1 +4 0 0 4
A. Sekera (DAL) 14:33 0 0 0 0 0 2 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies