Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Sumáre

Tatar v pondelok nemohol hrať, Avalanche, Wild a Sabres si predĺžili série

V pondelok sa malo hrať 10 zápasov, no nakoniec sa odohralo deväť. Slováci v akcii neboli, pretože duel Montrealu proti Edmontonu pre potenciálnu nákazu v tíme Canadiens odložili. Večer patril brankárom.


VGK - STL 5:1

Stone a Theodore prepísali históriu Vegas pri výhre nad Blues

Mark Stone strelil dva zo štyroch gólov Vegas v tretej tretine a zahŕňalo to aj jeho siedmy víťazný gól v sezóne, ktorým rozhodol o výhre 5:1 nad St. Louis. V lige sa v tomto ročníku v počte víťazných gólov vyrovnal Austonovi Matthewsovi a vytvoril nový klubový rekord. Ten vytvoril aj Shea Theodore, ktorý ako prvý obranca Golden Knights dosiahol métu 100 asistencií. K šiestej výhre z posledných siedmich zápasov pomohli gólmi aj Jonathan Marchessault, William Karlsson a Keegan Kolesar, pre ktorého to bol prvý gól v kariére. Karlsson pridal aj dve asistencie. Robin Lehner čelil 16 strelám, z ktorých ho prekonal len Vince Dunn. Jordan Binnington opustil duel s 30 zákrokmi.


Hviezdy duelu: 1. K. Kolesar, 2. M. Stone, 3. J. Marchessault (všetci VGK)

NYR - BUF 5:3

Sabres prišli o brankára a prehrali už 14. zápas po sebe

Kaapo Kakko si ukončil 19-zápasové gólové suchoty a strelil dva góly, aby pomohol Rangers k výhre 5:3 nad Buffalom, ktoré prehralo už svoj 14. zápas po sebe. Adam Fox vo svojom 100. zápase zaregistroval gól a dve asistencie, aby pomohol New Yorku zlepšiť si bilanciu v posledných šiestich dueloch na 4-1-1. Skóroval aj Chris Kreider, ktorý strelil zvyšné dva góly Rangers, kým Artemij Panarin nazbieral tri asistencie. Keith Kinkaid urobil 16 zákrokov. Prekonali ho Rasmus Apslund, Dylan Cozens a Jeff Skinner. Carter Hutton kryl obe strely predtým, ako utrpel pri kolízii zranenie. Nahradil ho Dustin Tokarski, ktorý urobil 33 zákrokov. Sabres ťahajú najdlhšiu sériu prehier v NHL od zavedenia samostatných nájazdov v ročníku 2005/06. Napodobnili Hurricanes z ročníka 2009/10, Islanders z ročníka 2010/11 a sami seba z ročníka 2014/15.

Článok pokračuje pod reklamou

Kinkaith vytiahol efektný zákrok lapačkou:


Hviezdy duelu: 1. A. Fox, 2. C. Kreider, 3. A. Panarin (všetci NYR)

CBJ - CAR 0:3

Hamilton vytvoril nový rekord, Nedeljkovic vynuloval Columbus

Dougie Hamilton si pripísal jednu asistenciu, aby bodoval už v 12. zápase po sebe a prekonal tak klubový rekord obrancov, ktorý do pondelka zdieľal s Markom Howeom. Alex Nedeljkovic zneškodnil všetkých 19 striel, aby vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne, čom medzi nováčikmi napodobnil Kaapa Kahkonena a Iľju Sorokina. V histórii organizácie vychytal viac núl len jeden nováčik – Peter Sidorkiewicz ich mal štyri v ročníku 1988/89. Carolina zdolala Columbus 3:0 aj vďaka gólom Bradyho Skjeia, dvojbodového Jespera Fasta a Martina Nečasa, ktorý hral vo svojom 100. zápase. Joonasa Korpisala prekonali z 28 striel. Kým Carolina si ukončila trojzápasovú sériu prehier, Columbus prišiel o päťzápasovú bodovú šnúru.

Nečas zakončil peknú akciu Hurricanes:

Hviezdy duelu: 1. A. Nedeljkovic, 2. S. Aho, 3. J. Fast (všetci CAR)

OTT - CGY 2:1

Gustavsson pretavil prvý štart v NHL vo víťazstvo

Filip Gustavsson sa stal prvým brankárom Senators od Andrewa Hammonda vo februári 2015, ktorý vo svojom prvom štarte v NHL dosiahol víťazstvo. S 35 zákrokmi doviedol svoj tím k triumfu 2:1 nad Calgary. K predĺženiu bodovej série na štyri zápasy viedli aj góly Ryana Dzingela a Chrisa Tierneyho, pri ktorých asistoval Mike Reilly. Tierney pritom prelomil nerozhodný stav len dve a pol minúty pred koncom duelu. Dve a pol minúty pred ním skóre vyrovnal Johnny Gaudreau. Jacob Markström urobil 21 zákrokov a Flames prehrali tretí zápas z posledných štyroch.

Andersson nechcel prenechať pamätný puk Gustavssonovi:

Hviezdy duelu: 1. F. Gustavsson (OTT), 2. A. Watson (OTT), 3. N. Hanifin (CGY)

VAN - WPG 0:4

Hellebuyck vynuloval Canucks, Stastny vyrovnal otcov zápis

Connor Hellebuyck zastavil všetkých 22 striel, aby s prvým čistým kontom v sezóne a 21. v kariére doviedol Winnipeg k siedmej výhre na ľade Vancouveru po sebe. Dvoma gólmi k triumfu 4:0 prispel Adam Lowry, po jednom pridali Blake Wheeler a Paul Stastny, ktorý s 977. zápasom kariéry vyrovnal zápis svojho otca Petra Šťatsného. Wheeler zase strelil 33. víťazný gól v histórii organizácie, aby prekonal Bryana Littlea a zaradil sa hneď za rekordéra Iľju Kovaľčuka (40). Thatcher Demko urobil 25 zákrokov a Canucks prišli o päťzápasovú bodovú sériu. V tretej tretine aj o Bo Horvata, ktorého zasiahla do nohy strela.

Hviezdy duelu: 1. C. Hellebuyck, 2. A. Lowry, 3. B. Wheeler (všetci WPG)

MIN - ANA 2:1

Wild si vytvorili nový klubový rekord

Nick Bjugstad zakončil v tretej tretine menší obrat a Minnesota zdolala Anaheim 2:1, aby si predĺžila víťaznú sériu v domácom prostredí na deväť zápasov a stanovila si tým nový klubový rekord. Ryan Suer prvým gólom v sezóne vyrovnával na 1:1 a Cam Talbot zneškodnil 24 striel. Ako jediný ho prekonal Troy Terry. Ryan Miller urobil 21 zákrokov a Ducks prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. V zápase sme videli aj návrat útočníka Wild Marcusa Johanssona, ktorý vynechal predošlých 16 duelov.

Hviezdy duelu: 1. J. Brodin, 2. N. Bjugstad, 3. R. Suter (všetci MIN)

ARI - COL 1:5

Colorado si predĺžilo víťaznú sériu už na sedem zápasov

Philipp Grubauer urobil 24 zákrokov, aby si zlepšil bilanciu v posledných siedmich dueloch na 7-0-0 a doviedol Colorado k výhre 5:1 nad Arizonou, ktorou si Avalanche natiahli najdlhšiu aktívnu víťaznú sériu v NHL už na sedem zápasov. Joonas Donskoi strelil dva góly, vrátane jedného do prázdnej brány, aby sa na streleckej listiny pripojil k Pierre-Edouardovi Bellemaremu, Mikkovi Rantanenovi a Nazemovi Kadrimu. Colorado viedlo 3:0, keď v 57. minúte dosiahol čestný úspech Coyotes Oliver Ekman-Larsson. Antti Raanta kryl 30 striel a Arizona prehrala šiesty zápas z posledných siedmich.

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. N. MacKinnon (COL), 3. O. Ekman-Larsson (ARI)

SJS - LAK 2:1

Jones doviedol Sharks k výhre nad Kings, Marleau vyrovnal Larmera

Ryan Donato skóroval v tretej tretine, Martin Jones urobil 41 zákrokov a San Jose vyhralo 2:1 nad Los Angeles, aby si ukončilo štvorzápasovú sériu prehier. Sharks poslal do prvého vedenia Logan Couture už v prvej tretine, no v druhej vyrovnal stav Matt Roy. Jonathan Quick urobil 21 zákrokov a Kings prehrali štvrtý zápas z posledných šiestich. Pre Patricka Marleaua išlo už o 884. duel bez prestávky, čím vyrovnal v dĺžke „železnej série“ Stevea Larmera na štvrtom mieste historického poradia. Bol to jeho 1753. duel kariéry a už len tri ho delia od druhého miesta histórie, ktoré patrí Markovi Messierovi.


Hviezdy duelu: 1. R. Donato, 2. M. Jones, 3. L. Couture (všetci SJS)

PHI - NYI 1:2 PP

Beauvillier rozhodol o výhre nad Flyers, Sorokin opäť víťazný

Anthony Beauvillier skóroval v štvrtej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Islanders 2:1 nad Flyers. Iľja Sokorin predviedol 36 zákrokov, aby vychytal výhru v ôsmom zápase po sebe, čo dokázal ako druhý nováčik v lige po Kaapovi Kahkonenovi z Minnesoty. Prekonal aj ruský rekord Igora Šesťorkina a Iľju Samsonova z vlaňajška. Druhý najlepší strelec z nováčikov, Oliver Wahlström, vynútil predĺženie svojím ôsmym gólom v sezóne a Jean-Gabriel Pageau zaznamenal dve asistencie. Islanders vyhrali 11 zápas z posledných 13. Philadelphii nepomohol ani návrat Seana Couturiera a prehrali tretí duel z posledných štyroch. Do vedenia ich poslal Oskar Lindblom a Brian Elliott opustil duel so 17 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. I. Sorokin (NYI), 2. A. Beauvillier (NYI), 3. O. Lindblom (PHI)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies