Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Sabres vytvorili rekord. Prvý štvorgólový výkon zažil nečakaný hráč

V stredu sa v NHL odohralo päť zápasov bez slovenskej účasti. Najviac sa z tímov zviditeľnilo Buffalo, ktoré prehralo už 15. duel po sebe. Z hráčov Andrew Copp, ktorý strelil štyri góly.


PIT - BUF 5:2

Nočná mora Sabres pokračuje

Buffalo stanovilo rekord v ére od zavedenia nájazdov s 15. prehrou po sebe, keď padlo v Pittsburghu pomerom 2:5. Od ročníka 2005/06 neťahal nikto dlhšiu sériu prehier. K absolútnemu rekordu ligy v počte zápasov bez výhry, ktorý stanovili Jets v ročníku 1980/81, však Sabres chýba stále 15 duelov. Najviac duelov po sebe prehral Pittsburgh v ročníku 2003/04 – 18. Penguins si zlepšili bilanciu doma na 13-3-1, čím sa zaradili k Islanders, Golden Knights a Lightning k tímom s najväčším počtom domácich výhier v ročníku. Sidney Crosby a Zach Aston-Reese zaznamenali po góle a asistencii, po góle pridali aj Evan Rodrigues, Kris Letang a John Marino. Tristan Jarry kryl 26 striel a prekonali ho Rasmus Dahlin a z trestného strieľania Victor Olofsson. Dustin Tokarski pri svojom prvom štarte od roku 2015 urobil 37 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. S. Crosby, 2. Z. Aston-Reese, 3. F. Gaudreau (všetci PIT)

OTT - CGY 3:1

Gustavsson opäť vychytal výhru proti Flames

Filip Gustavsson vyhral aj svoj druhý štart v NHL, keď pri výhre Ottawy 3:1 nad Calgary urobil 28 zákrokov. Prekonal ho len Mark Giordano, ktorý otvoril skóre zápasu. Jacoba Markströma potom prekonali z 30 striel Josh Norris a Chris Tierney predtým, ako dal bodku za zápasom strelou do prázdnej brány Nikita Zajcev. Senators si vylepšili bilanciu proti Flames v tejto sezóne na 5-2-0 a bodovali v piatom zápase po sebe (3-0-2). Calgary prehralo tretí zápas po sebe a štvrtý z posledných piatich.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. F. Gustavsson (OTT), 2. C. Tierney (OTT), 3. M. Giordano (CGY)

VAN - WPG 1:5

Copp strelil štyri góly pri výhre nad Canucks

Andrew Copp zaregistroval prvý štvorgólový výkon tejto sezóny po tom, čo ich vlani zažilo až sedem hráčov. Pomohol tak Winnipegu k výhre 5:1 nad Vancouverom, ktorí Jets v dvojzápase prestrieľali 9:1. Connor Hellebuyck urobil 38 zákrokov a o svoje druhé čisté konto po sebe prišiel minútu a pol pred koncom, keď skóroval Nils Hoglander. Okrem Coppa sa do čierneho trafil aj Mark Scheifele. Žiaden iný hráč ako štvorgólový strelec nebol viacbodový. Thatcher Demko inkasoval štyri góly z 35 striel. Winnipeg vo Vancouveri vyhral osem zápasov po sebe.


Canucks urobilo dvakrát tú istú chybu a pykali za ňu:

Hviezdy duelu: 1. A. Copp, 2. C. Hellebuyck, 3. J. Morrissey (všetci WPG)

MIN - ANA 3:2

Wild vyhrali doma 10. zápas po sebe

Minnesota vyhrala svoj desiaty domáci zápas po sebe, keď v stredu zdolala Anaheim 3:2. Víťazný gól strelil po zaváhaní Ryana Millera Nico Sturm. Stalo sa tak po tom, čo jeho tím prišiel dvakrát o vedenie. V oboch prípadoch ho doň posielal Jared Spurgeon po prihrávkach Ryana Sutera. Cam Talbot čelil 30 strelám, z ktorých ho prekonali Derek Grant a Max Comtois. Miller opustil duel s 23 zákrokmi a Ducks prehrali tretí zápas po sebe. V utorok pritom netrénovali, pretože štyria ich hráči skončili na covidovej listine.

Millerovo zaváhanie viedlo k víťaznému gólu:

Hviezdy duelu: 1. J. Spurgeon, 2. R. Suter, 3. C. Talbot (všetci MIN)

SJS - LAK 4:2

Jones doviedol Sharks k triumfu nad Kings

Martin Jones predviedol 42 zákrokov, aby doviedol San Jose k triumfu 4:2 nad Los Angeles. Evander Kane strelil dva góly a Sharks vyhrali dva zápasy po sebe len po druhý raz v sezóne. V pondelok tiež zdolali Kings. Brent Burns zaznamenal dve asistencie a po góle pridali Rudolfs Balcers a Tomáš Hertl. O góly Los Angeles sa postarali Alex Iafallo a Adrian Kempe. Pri oboch góloch asistoval Drew Doughty. Calvin Petersen inkasoval štyri góly z 28 striel a L.A. prehralo tretí zápas z posledných štyroch. Duel nedohral Logan Couture, Patrick Marleau absolvoval už svoj 885. zápas po sebe, čím sa osamostatnil na štvrtom mieste historického rebríčka „železných sérií“.

Hviezdy duelu: 1. M. Jones, 2. E. Kane, 3. B. Burns (všetci SJS)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies