Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
DAL
0
STL
0
po 1. tr.
ARI
1
EDM
1
18. 04.
kurzy
01:00info
MIN
SEA
NHL live
02:00info
WPG
VAN
03:00info
CGY
SJS
03:30info
COL
EDM
NHL live
04:00info
VGK
ANA
NHL live
04:30info
LAK
CHI
19. 04.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Sumáre

Sabres ukončili nočnú moru, divoká prvá tretina v Denveri

Slováci vo štvrtok nehrali a o jeden zápas sme boli ochudobnení, no o zaujímavé predstavenia určite nie. Buffalo konečne vyhralo, Colorado strelilo deväť gólov a videli sme aj hetrik.


COL - ARI 9:3

Avalanche strelili deväť gólov pri výhre nad Coyotes, Donskoi štvorbodový

Colorado a Arizona nastrieľali šesť gólov v rozmedzí troch minút a 27 sekúnd, aby boli piaty najrýchleší pár tímov NHL, ktorý to v histórii dokázal. Avalanche pritom strelili v prvej tretine päť gólov, tri z nich Joonas Donskoi, aby si vytvorili základy výhry 9:3 nad Coyotes. Donskoi pridal aj asistenciu a denverský tím bodoval už v 12. zápase po sebe. Gabriel Landeskog zaznamenal dva góly a asistenciu, Mikko Rantanen gól a dve asistencie. Dva góly strelil Andre Burakovsky, jeden pridal Pierre-Edouard Bellemare. Philipp Grubauer kryl 28 striel. Prekonali ho Michael Bunting, Oliver Ekman-Larsson a Conor Garland. Adin Hill inkasoval štyri góly z 10 striel, Ivan Prosvetov následne kryl pri svojom debute v NHL 23 striel z 28. Coyotes prišli o trojzápasovú sériu výhier.


Avalanche strelili 5 gólov a menej ako 4 minúty:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Donskoi, 2. G. Landeskog, 3. M. Rantanen (všetci COL)

BUF - PHI 6:1

Sabres porazili Flyers a ukončili sériu prehier po18 dueloch

Tím Buffalo Sabres ukončil najdlhšiu sériu bez víťazstva v ére od zavedenie samostatných nájazdov v sezóne 2005/06, keď zdolal Philadelphiu 6:1, aby zaknihoval prvé víťazstvo v posledných 19 zápasoch. K prvej výhre od 23. februára pomohol prvým gólom v kariére a asistenciou Steven Fogarty, ktorý sa stal prvým rodákom z Pensylvánie od roku 2017 (Brandon Saad), ktorý bol viacbodový proti Flyers. Dva góly v oslabení strelil Brandon Montour, prvý do prázdnej brány. Dosiahol ich za 37 sekúnd, čo sa obrancovi v histórii NHL ešte tak rýchlo nepodarilo. Sam Reinhart, Curtis Lazar a Casey Mittelstadt tiež skórovali, Linus Ullmark zastavil 31 striel. Ako jediný ho prekonal Ivan Provorov, ktorý v úvode druhej tretiny znižoval na 1:2. Asistenciu si pripísal Sean Couturier, ktorý ako tretí hráč v sezóne ťahá tretíkrát minimálne päťzápasovú bodovú sériu (dokázali to aj Patrick Kane a Neal Pionk). Brian Elliott inkasoval štyri góly zo 16 striel predtým, ako ho nahradil Alex Lyon. Ten urobil deväť zákrokov. Duel nedohral Lazar.


Hviezdy duelu: 1. S. Fogarty, 2. B. Montour, 3. J. Bryson (všetci BUF)

WPG - TOR 1:3

Campbell, Matthews doviedli Toronto k výhre nad Jets

Jack Campbell urobil 26 zákrokov, aby vychytal víťazstvo aj vo svojom siedmom zápase sezóny a doviedol Toronto k výhre 3:1 nad Winnipegom. Po šiesty raz v ročníku otvoril skóre Auston Matthews, ktorý skóroval v treťom zápase po sebe, aby si s 24 gólmi upevnil pozíciu na čele boja o Trofej Mauricea Richarda. Pripísal si aj asistenciu. K štvrtej výhre z posledných piatich duelov pomohli gólmi aj Zach Hyman a Alexander Kerfoot. Mitch Marner dvakrát asistoval, aby dosiahol svoj 13. viacbodový duel sezóny. Len Connor McDavid (20), Patrick Kane (14) a Leon Draisaitl (14) ich zažili viac. Jediný gól Jets strelil Josh Morrissey, zatiaľ čo Connor Hellebuyck urobil 23 zákrokov. Duel opustil po prvej tretine Blake Wheeler.

Paul Stastny prišiel o zuby:

Hviezdy duelu: 1. A. Matthews (TOR), 2. M. Marner (TOR), 3. J. Morrissey (WPG)

VAN - CGY

VAN - CGY

Zápas bol odložený pre nákazu koronavírusom v tíme Canucks.

VGK - LAK 2:4

Petersen doviedol Kings k výhre nad Vegas

Cal Petersen urobil 39 zákrokov a štyria rôzni hráči skórovali, aby si Los Angeles ukončilo trojzápasovú sériu prehier triumfom 4:2 nad Vegas. Andreas Athanasiou a Lias Andersson skórovali v prvej tretine, Jaret Anderson-Dolan a Alex Iafallo v druhej. Golden Knights, ktorí vyhrali predošlé dva zápasy, nepomohol ani návrat Alexa Pietrangela. Ich góly strelili William Karlsson a Shea Theodore, ktorí znižovali na 1:2, resp. 2:4. Marc-Andre Fleury opustil duel s 26 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. C. Petersen (LAK), 2. A. Athanasiou (LAK), 3. S. Theodore (VGK)

SJS - MIN 4:2

Sharks ukončili bodovú sériu Wild

Nikolaj Knyžov strelil svoj prvý gól, ktorým napokon rozhodol o výhre San Jose 4:2 nad Minnesotou. Rudolfs Balcers a Ryan Donato sa tiež trafili do čierneho, Evander Kane do prázdnej brány. Brent Burns zaznamenal dve asistencie, aby ich mal na konte už 499. Dve asistencie si pripísal aj Tomáš Hertl a ukončiť štvorzápasovú bodovú sériu Wild pomohol aj Martin Jones, ktorý eliminoval 26 striel. V tretej tretine ho prekonali Kirill Kaprizov a Mats Zuccarello. Kaapo Kahkonen inkasoval tri góly z 32 striel.


Hviezdy duelu: 1. B. Burns, 2. T. Hertl, 3. N. Knyžov (všetci SJS)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Kučerov napodobnil McDavida: Exkluzívny klub rozšíril na päť hráčov a dočkal sa ovácií v stoji! Dvojnásobný víťaz Stanleyho pohára s Pittsburghom úspech nezažil. Končí kariéru Canadiens urobili dôležité rozhodnutie ohľadom svojho trénera NHL zverejnila nominácie na King Clancy TrophyDetroit a Philadelphia podpísali vstupné zmluvy s vysokoškolákmi Na waiver listine je útočník Red WingsČernák mal dôvod na radosť, Matthews poslednú šancu na 70. gól! + videoHlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariéreMS sa blížia: Optimizmus ohľadom Regendu, Mešár a Dvorský otázni, Nemec príde! Capitals vytvorili postupom negatívny rekord. Potopila Detroit neskorá informácia v rukách Tortorellu?Vyšli finálne preddraftové rebríčky CSS: Aké pozície v nich obsadili Slováci?Poznáme päť istých sérií prvého kola play-off. Svojich súperov poznajú aj obaja Slováci Hlavný favorit na Vezinovu trofej je vcelku jasný Dvorský a Mešár sa presadili, ale sú na pokraji konca. Repčík zahviezdil a je krok od postupu + video Jenčko ako hviezda duelu pomohol vynútiť rozhodujúci duel, druhý Slovák prispel k postupu! Play-off zažína o pár dní. Ako je na tom kapitán Colorada? Urobili krok späť: Sabres vyhodili hlavného trénera! Bolesti neustúpili: Obranca Montrealu sa rozhodol ukončiť kariéru Fantastické správy pre fanúšikov slovenskej reprezentácie o Jurajovi Slafkovskom!Canadiens si upísali útočníka so slovenskými koreňmi. Islanders obrancu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies