Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Halák a Sekera sa tešili z výhier, Tatar prišiel o svoju sériu

V sobotu sme v NHL videli 11 zápasov, v ktorých si zahrali aj traja Slováci. Ani jeden nebodoval, z výhier sa tešili dvaja. Videli sme aj dva hetriky a čisté konto.


BOS - PIT 7:5

Marchand pomohol s hetrikom zdolať Penguins

Slovenský brankár Jaroslav Halák inkasoval päť gólov z 28 striel, ale napriek tomu dokázal doviesť Boston k výhre 7:5 nad Pittsburghom. Kľúčová bola druhá dvadsaťminútovka, ktorú „Medvede“ vyhrali 5:2. Viac gólov v jednej tretine sme v tejto sezóne videli len raz. Brad Marchand gólom do prázdnej brány zavŕšil hetrik a pridal asistenciu, David Pastrňák strelil dva góly a pridal asistenciu. Patrice Bergeron a David Krejčí zaznamenali po góle a asistencii, pričom český veterán dosiahol svoju 500. asistenciu v kariére ako siedmy hráč v klubovej histórii. Casey DeSmith inkasoval šesť gólov z 27 striel a z jeho spoluhráčov skórovali Mark Jankowski, Jake Guentzel, Jared McCann, Cody Ceci a Sidney Crosby. Guentzel a Crosby k tomu pridal aj po dve asistencie. Pittsburgh prišiel o päťzápasovú víťaznú a sedemzápasovú bodovú sériu.


Hviezdy duelu: 1. B. Marchand, 2. D. Pastrňák, 3. D. Krejčí (všetci BOS)

MTL - OTT 3:6

Ottawa zdolala Montreal, Tatar prišiel o bodovú sériu

Jevgenij Dadonov strelil dva góly a Artem Anisimov zaznamenal tri asistencie, aby Ottawa ukončila Montrealu šesťzápasovú bodovú a trojzápasovú víťaznú sériu triumfom 6:3. Senators si ukončili dvojzápasovú šnúru prehier a bodovali v siedmom z posledných ôsmich duelov aj vďaka 35 zákrokom Antona Forsberga a gólom Bradyho Tkachuka, Connora Browna, Alexa Formentona a Drakea Bathersona, ktorý skóroval do prázdnej brány. Josh Anderson strelil dva góly Canadiens a Tyler Toffoli pri návrate do akcie jeden. Carey Price urobil 26 zákrokov. Slovenský útočník Tomáš Tatar prišiel o päťzápasovú bodovú sériu. V akcii strávil necelých 17 minút a prezentoval sa štyrmi bodyčekmi a dvoma blokmi. Pripísal si aj dva mínusové body. Jeho spoluhráč Jeff Petry po prvýkrát v kariére nazbieral päť mínusových bodov.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Dadonov (OTT), 2. J. Anderson (MTL), 3. A. Anisimov (OTT)

CAR - DAL 2:3

Oettinger doviedol Stars k prvej výhre nad Hurricanes v ročníku

Jake Oettinger urobil 41 zákrokov, čím vyrovnal nováčikovský rekord Dallasu Jacka Campbella z roku 2013. Svoj tím vďaka nim doviedol k výhre 3:2 nad Carolinou, o ktorej rozhodol v úvode tretej tretiny Tanner Kero. Nadviazal na góly Andrewa Cogliana a Jamieho Benna. Dougie Hamilton a Haydn Fleury strelili góly Hurricanes, ktorý v predošlých štyroch vzájomných zápasoch tejto sezóny zakaždým triumfovali. Alex Nedeljkovic opustil duel s 22 zákrokmi. Slovenský obranca Andrej Sekera ho neohrozil ani raz. Počas 12 minút a 21 sekúnd strávených v akcii zblokoval jednu strelu. Duel nedohral pre zranenie jeho spoluhráč Jason Dickinson.

Hviezdy duelu: 1. J. Benn (DAL), 2. J. Oettinger (DAL), 3. D. Hamilton (CAR)

TBL - DET 2:1

Tampa Bay doma opäť porazila Detroit

Ross Colton a Brayden Point skórovali v úvode prvej tretiny, Andrej Vasilevskij zneškodnil 25 striel a Tampa Bay porazila Detroit 2:1, aby potvrdila, že sa jej proti červeno-bielym doma darí. Floridský tím vyhral posledných 17 vzájomných zápasov v Amelie Aréne. Séria má korene ešte 12. decembra 2013. Jediný gól Red Wings strelil Adam Erne, zatiaľ čo Thomas Greiss predviedol 28 zákrokov. Lightning vyhral druhý zápas po sebe po trojzápasovej sérii prehier, Detroit prehral posledné tri zápasy.

Hviezdy duelu: 1. V. Hedman (TBL), 2. A. Vasilevskij (TBL), 3. T. Greiss (DET)

BUF - NYR 3:2 SN

Sabres vyhrali druhý zápas z posledných troch

Tage Thompson uspel v samostatných nájazdoch ako jediný, aby Buffalo zdolalo Rangers 3:2 a predlžilo si svoju druhú najdlhšiu bodovú sériu v sezóne na štyri zápasy (2-0-2). Linus Ullmark predviedol 28 zákrokov a strelecky sa presadili Casey Mittelstadt a Victor Olofsson. New York dvakrát viedol po góloch Artemija Panarina. Dve asistencie si pripísal Adam Fox, ktorý bodoval už v 10. zápase po sebe – je piatym obrancom histórie Rangers s dvojciferným počtom duelov. Igor Šesťorkin urobil 27 zákrokov a svoj debut v NHL si odbil Vitalij Kravcov.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Panarin (NYR), 2. A. Fox (NYR), 3. C. Mittelstadt (BUF)

NYI - PHI 3:2 SN

Barzalov nájazd rozhodol o výhre nad Flyers

Anthony Beauvillier strelil dva góly, Mathew Barzal ako jediný uspel v samostatných nájazdoch a Islanders porazili Philadelphiu 3:2 po tom, čo v tretej tretine premrhali dvojgólové vedenie. Iľja Sorokin, ktorého prekonal len Claude Giroux, urobil 30 zákrokov, aby si zlepšil bilanciu v prvých šiestich domácich zápasoch v kariére na 6-0-0. Podarilo sa mu to ako šiestemu brankárovi v histórii a prvému od Jaroslava Haláka v ročníku 2006/07. Carter Hart sa vrátil do brány Flyers a urobil 22 zákrokov. Duel nedohral domáci útočník Ross Johnston.

Samostatné nájazdy:

Hviezdy duelu: 1. A. Beauvillier (NYI), 2. C. Giroux (PHI), 3. I. Sorokin (NYI)

FLA - CBJ 5:2

Wennberg a Bobrovskij pomohli Panthers zdolať Columbus

Alex Wennberg strelil svoj prvý hetrik v NHL a Sergej Bobrovskij kryl 44 striel, aby doviedli Floridu k výhre 5:2 nad ich bývalým tímom, Columbusom. Víťaznú sériu na päť zápasov pomohli natiahnuť gólmi aj MacKenzie Weegar a Frank Vatrano. Oliver Bjorkstrand a Zach Werenski strelili góly Blue Jackets, ktorí prehrali šiesty zápas z posledných siedmich. Elvis Merzlikins inkasoval tri góly z 25 striel, Joonas Korpisalo zastavil v tretej tretine 12 striel z 13. Columbus hral bez Jacka Roslovica, ktorý bol zdravým náhradníkom. V drese Panthers zažil ligovú premiéru obranca Matt Kiersted, ktorý len vo štvrtok podpísal vstupný kontrakt. Zblokoval štyri strely – najviac z tímu.


Hviezdy duelu: 1. S. Bobrovskij, 2. A. Wennberg, 3. M. Weegar (všetci FLA)

NSH - CHI 3:0

Nashville opäť zdolal Chicago, Saros vychytal nulu

Juuse Saros zneškodnil 41 striel, aby so svojím 13. čistým kontom kariéry prekonal Chrisa Masona na treťom mieste klubového poradia a doviedol Nashville k výhre 3:0 nad Chicago. Predators vyhrali siedmy zápas z posledných ôsmich aj vďaka gólom Eeliho Tolvanena, Coltona Sissonsa a Lukea Kunina – každý sa presadil v inej tretine, pričom Sissons premenil trestné strieľanie v oslabení. Nashville vyslal na bránu Kevina Lankinena 21 striel a porazil Blackhawks aj v piatom vzájomnom zápase tejto sezóny. Duel nedohral po kolízii s Kirbym Dachom Viktor Arvidsson.

Sissons premenil trestné strieľanie:

Hviezdy duelu: 1. J. Saros, 2. C. Sissons, 3. E. Tolvanen (všetci NSH)

COL - STL 2:1

Colorado bodovalo už v 14. zápase po sebe, Blues opäť prehrali

Cale Makar prelomil nerozhodný stav 41 sekúnd pred koncom, aby Colorado zdolalo St. Louis 2:1 a vyhralo štvrtý zápas po sebe. Okrem toho si natiahlo bodovú sériu už na 14 duelov – len na prelome rokov 2000 a 2001 ťahalo dlhšiu – 16-zápasovú. Svoju bodovú sériu si natiahol aj Philipp Grubauer, ktorý urobil 27 zákrokov. V posledných 11 dueloch má bilanciu 10-0-1 a už len jeden zápas s minimálne bodom mu chýba na vyrovnanie klubového rekordu Petra Budaja a Patricka Roya. Nathan MacKinnon strelil svoj 203. gól v kariére, aby prekonal zápis Petra Forsberga na štvrtom mieste v histórii Avalanche od presťahovania z Quebecu. Jediný gól Blues, ktorí prehrali už šiesty zápas v sérii, strelil Ryan O’Reilly. Ville Husso opustil duel s 32 zákrokmi.

Hviezdy duelu: 1. P. Grubauer, 2. C. Makar, 3. N. MacKinnon (všetci COL)

VGK - MIN 1:2

Wild otočili v tretej tretine stav a zdolali Vegas

Kirill Kaprizov a Joel Eriksson Ek skórovali v rozmedzí 55 sekúnd tretej tretiny, aby otočili stav a rozhodli o výhre Minnesoty 2:1 nad Vegas. Kaprizov skóroval v treťom zápase po sebe, čím vyrovnal nováčikovský klubový rekord Pascala Dupuisa a Mariána Gáboríka. Cam Talbot predviedol 27 zákrokov a ako jediný ho prekonal v šiestej minúte prvej tretiny Tomáš Nosek. Marc-Andre Fleury urobil 25 zákrokov a Golden Knights prehrali tretí zápas po sebe. Wild ich pritom zdolali po štvrtýkrát po sebe po prehrách v prvých dvoch vzájomných dueloch.

Hviezdy duelu: 1. J. Eriksson Ek (MIN), 2. K. Kaprizov (MIN), 3. T. Nosek (VGK)

LAK - SJS 2:3

Sharks si predĺžili víťaznú sériu triumfom nad Kings

Dylan Gambrell prelomil nerozhodný stav v 56. minúte a Kevin labanc s Evanderom Kaneom zaznamenali po góle a asistencii, aby San Jose zdolalo Los Angeles 3:2 a vďaka štvrtej výhre v sérii sa priblížilo štvrtej Arizone v Západnej konferencii na rozdiel jedného bodu. Martin Jones urobil 35 zákrokov a prekonali ho Dustin Brown a v oslabení Trevor Moore, ktorí zakaždým vyrovnávali stav. Jonathan Quick predviedol 20 zákrokov a Kings prehrali piaty zápas z posledných šiestich. V posledných dvoch tretinách nezasiahol do hry obranca Sharks Marc-Edouard Vlasic, ktorý utrpel nešpecifikované zranenie.

Gambrell využil zaváhanie Quicka:

Hviezdy duelu: 1. E. Kane (SJS), 2. T. Moore (LAK), 3. K. Labanc (SJS)


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
J. Halák (BOS) 23/28 (82,1%) - - - - - - -
T. Tatar (MTL) 16:43 0 0 0 -2 0 0 4
A. Sekera (DAL) 12:21 0 0 0 0 0 0 1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies