Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 04.
kurzy
01:00info
BOS
OTT
01:00info
CBJ
CAR
01:30info
FLA
TOR
NHL live
01:00info
MTL
DET
01:00info
PHI
WSH
02:00info
WPG
SEA
04:00info
VGK
CHI
04:00info
VAN
CGY
NHL live
17. 04.
kurzy
01:00info
NYI
PIT
01:00info
TBL
TOR
NHL live
03:30info
DAL
STL
04:00info
ARI
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Chára dokazuje, že Bruins urobili chybu

Obranca Washingtonu Zdeno Chára sa síce v poslednom zápase proti Islanders z víťazstva netešil, ale predviedol sa bitkou s Mattom Martinom. Aj ňou opäť ukázal, že Boston urobil chybu, keď sa ho pred sezónou vzdal. Myslí si to Jimmy Murphy z Boston Hockey Now.

Chárov tím momentálne s newyorským tímom zdieľa prvé miesto vo Východnej divízii a vďaka percentuálnej úspešnosti má navrch. Medzitým, Boston je v rovnakej divízii štvrtý a v ostatnom čase sa mu nedarilo optimálne a slovenský reprezentant mu raz a znova chýbal.

„Je bolestivo jasné, ako veľmi prerobenej a omnoho mladšej obrane Bruins chýba Zdeno Chára. Povedať, že Bruins urobili správne rozhodnutie, keď sa vzdali Cháru, by znamenalo, že by ste si skutočne mali dať dole svoje čierno-zlaté okuliare,“ poznamenal Murphy. „Chára je medzitým mužom na misii, ktorý pomohol Capitals zostávať na alebo v okolí prvého miesta väčšinu sezóny.“

Štyridsaťštyriročný trenčiansky rodák odohral v tejto sezóne 36 zápasov, v ktorých strelil dva góly, pridal sedem asistencií a nazbieral 12 plusových bodov.

„Takže kým Bruins zaostávajú za Caps, Pens a Isles o deväť bodov a štverajú sa na posledné postupové miesto vo Východnej divízii s štvorbodovým náskokom pred Philadelphiou, Zdeno Chára bojuje o pozíciu v prvej štvorke v odohraných minútach a pomohol z Capitals urobiť favorita na zisk ich druhého Stanleyho pohára za štyri sezóny,“ dodal Murphy.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
O Prezidentskej trofeji je rozhodnuté. Rangers si vytvorili nové klubové rekordy!Canucks sa vráti opora ešte pred play-off!Generálny manažér Panthers sa dočkal povýšenia Jeden Slovák skóroval, jeden má po sezóne. Predposledný tím je v play-offSlafkovský to poriadne dramatizuje. Už bude mať len jednu šancu! Až päť hráčov podpísalo v NHL nováčikovské zmluvySlovenský mladík zo zámoria ide zabojovať o MS v Česku i miesto na drafte Medzi hviezdami týždňa je aj Pospíšilov parťák z formácieV minulosti Slafkovského kritizoval, teraz tvrdí: Vyzerá ako oveľa iný hráč Top 5 pozitívnych príbehov Canadiens v sezóne: Na čele je Slafkovský!Je tu play-off: Pekarčík pútal prihrávkami, Nemec gólmi. Gajan najhorší spomedzi SlovákovPozdvihol sa Mešár do nových výšin pred plnou sezónou v AHL? Má najviac bodov v celej lige! Sýkora si ukončil suchoty gólom, Regenda toto nezažil od februára + videoKto je na konci základnej časti top favoritom na Cenu Jacka Adamsa?Šesť hviezd NHL, ktoré by v lete mohli zmeniť dres Posledný tím je istý. Aké šance majú na Celebriniho iné tímy, vrátane Canadiens? Veľká nádej Chicaga zažila debut ako hrom: Po hektických dňoch skórovala pri debute v NHL! + video Pospíšil prvým Slovákom po 15 rokoch s týmto zápisom. V tíme to dokázal naposledy Tkachuk! Pospíšil napodobnil Tkachuka, bodovo vyrovnal Tatara. Ten opäť nehral. Hertl hrdinom Hviezdna nádej pod zmluvou: Anaheim si upísal draftovú päťku Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies