Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Tatar dvoma gólmi ukončil rekordnú sériu, Jurčo asistoval

V pondelok sa z ôsmich zápasov odohralo v NHL sedem. V akcii boli nakoniec až traja Slováci, keď bol do zostavy Vegas povolaný Tomáš Jurčo. A prvýkrát v sezóne bodoval. Tomáš Tatar zahviezdil.

MTL - TOR 4:2

Tatar dvoma gólmi ukončil hneď niekoľko sérií

Tomáš Tatar ako tretia hviezda zápasu otvoril i uzavrel skóre zápasu, aby pomohol Montrealu k výhre 4:2 nad Torontou, ktorou prišli Maple Leafs o 10-zápasovú bodovú sériu a Jack Campbell utrpel prvú prehru v sezóne. Canadiens si ukončili trojzápasovú sériu prehier aj vďaka gólom Nicka Suzukiho a Josha Andersona. Paul Byron zaznamenal asistenciu pri oboch góloch slovenského útočníka, ktorý odohral 17 minút a pripísal si aj dva plusové body, dve strely a bodyček. Druhý gól strelil do prázdnej brány. Jake Allen čelil 25 strelám, z ktorých ho prekonali Auston Matthews a John Tavares. Campbell, ktorý vytvoril rekord NHL s 11 výhrami po sebe od začiatku sezóny, kryl 21 z 24 striel. Prehral prvýkrát od 6. marca 2020. Toronto vyhralo predošlých šesť zápasov po sebe.

Tatarov 9. a 10. gól v sezóne:

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Anderson, 2. P. Byron, 3. T. Tatar (všetci MTL)

LAK - VGK 2:4

Jurčo bodoval pri výhre nad Kings

Do bodovania sa zapísal aj Tomáš Jurčo, ktorý bol pred pondelkovým zápasom povolaný z AHL. Prihrával na gól Nicolasovi Royovi, ktorý odštartoval cestu Vegas za obratom a výhrou 4:2 nad Los Angeles. Mark Stone stav vyrovnal gólom v oslabení, víťazný gól strelil Alex Tuch a skóroval aj Max Pacioretty, pre ktorého to bol jubilejný 300. gól v kariére. Robin Lehner pomohol k tretej výhre v sérii a štvrtej z posledných piatich duelov 26 zákrokmi. Prekonali ho Austin Wagner a Anže Kopitar, ktorý poslali Kings do vedenia 2:0. Nakoniec prehrali piaty zápas z posledných siedmich. Cal Petersen pritom predviedol až 37 zákrokov. Raz ho ohrozil aj Jurčo, ktorý odohral deväť a pol minúty. Pripísal si aj plusový bod.

Jurčov prvý bod v sezóne:

Hviezdy duelu: 1. M. Stone (VGK), 2. A. Tuch (VGK), 3. A. Wagner (LAK)

SJS - ANA 0:4

Stolarz ako stena, Ducks zdolali Sharks. Jaroš nazbieral tri „mínusky“

Anthony Stolarz vytvoril klubový rekord s 46 zákrokmi pri čistom konte, aby doviedol Anaheim k výhre 4:0 nad San Jose. Predošlý rekord zdieľali Jonas Hiller a Dominic Roussel so 45 zákrokmi. Pre Stolarza išlo o tretiu nulu v kariére. Ducks vyhrali prvý zápas z posledných troch aj vďaka dvom gólom Alexandra Volkova, ku ktorému sa na listine strelcov pridali Max Comtois a Rickard Rakell. Martina Jones prekonali len z 19 striel. Sharks prehrali tretí zápas z posledných štyroch a pri prvých troch inkasovaných góloch bol na ľade aj Christián Jaroš, ktorý si okrem troch mínusových bodov odniesol z duelu aj jeden blok. Odohral 10 minút, vrátane necelej minúty v početnej prevahe.

Hviezdy duelu: 1. A. Stolarz, 2. A. Volkov, 3. M. Comptois (všetci ANA)

COL - ARI 4:2

MacKinnon pomohol Coloradu k výhre nad Coyotes

Nathan MacKinnon si bodovú sériu predĺžil už na desať zápasov, keď zaznamenal gól a asistenciu, aby pomohol Coloradu zdolať Arizonu 4:2. Dva góly strelil Mikko Rantanen, druhý do prázdnej brány. Brandon Saad otváral skóre zápasu a Cale Makar nazbieral dve asistencie. Avalanche vyhrali tretí zápas po sebe a ôsmy z posledných deviatich aj vďaka 35 zákrokom Philippa Grubauera, ktorého prekonali len Michael Bunting a Johan Larsson. Ivan Prosvetov urobil 16 zákrokov a Coyotes prehrali štvrtý zápas v sérii. Colorado bodovalo doma v 13. zápase po sebe (12-0-1).

Hviezdy duelu: 1. N. MacKinnon, 2. C. Makar, 3. P. Grubauer (všetci COL)

CAR - DET 1:3

Bernier doviedol Detroit k výhre nad Hurricanes, Staal odohral 1000. zápas

Takmer 5 tisíc divákov čakalo na góly až do tretej tretiny. Adam Erne a Filip Zadina strelili dva góly za menej ako dve minúty po prihrávkach Michaela Rasmussena, aby pomohli Detroitu k triumfu 3:1. Erne pritom 24 sekúnd po začatí tretej dvadsaťminútovky strelil jubilejný 20 000 gól v histórii Red Wings. Pred nimi túto métu dosiahli len Toronto, Boston a Montreal. Sam Gagner pridal gól do prázdnej brány a Jonathan Bernier sa stal prvou hviezdou zápasu, keď zneškodnil 37 striel. Ako jediný ho prekonal Nino Niederreiter, pri ktorého góle asistoval aj Jordan Staal. Ten odohral svoj 1000. zápas v NHL, aby napodobnil svojho brata Erica v zápase proti bratovi Marcovi. James Reimer opustil duel s 27 zákrokmi a Hurricanes prišli o štvorzápasovú bodovú sériu.

Hurricanes ocenili míľnik Jordana Staala:

Hviezdy duelu: 1. J. Bernier (DET), 2. M. Rasmussen (DET), 3. J. Reimer (CAR)

CBJ - CHI 3:4 PP

Hagel rozhodol v predĺžení o výhre nad Columbusom

Brandon Hagel skóroval v druhej minúte predĺženia, aby rozhodol o výhre Chicaga 4:3 nad Columbus. Duncan keith, Philipp Kurashev a Brett Connolly skórovali v normálnom hracom čase, Patrik Kane zaznamenal dve asistencie a Kevin Lankinen urobil 30 zákrokov, aby Blackhawks vyhrali tretí zápas z posledných štyroch a piaty po sebe vo vzájomnej sérii. Aj Joonas Korpisalo kryl 30 striel a z jeho spoluhráčov sa strelecky presadili Stefan Matteau a dvakrát Patrik Laine. Blue Jackets prehrali tretí zápas po sebe a šiesty z posledných siedmich. Duel nedohral obranca Chicaga Adam Boqvist, ktorého už v úvode zápas trafil do hlavy puk.

Laine - od jedného konca k druhému a gól:

Hviezdy duelu: 1. B. Hagel (CHI), 2. P. Laine (CBJ), 3. P. Kane (CHI)

OTT - WPG 4:2

Ottawa si ukončila sériu prehier, Brown opäť skóroval

Connor Brown predĺžil rekordnú gólovú sériu v histórii tímu na osem zápasov, Brady Tkachuk strelil dva góly a Ottawa si ukončila štvorzápasovú sériu prehier víťazstvom 4:2 nad Winnipegom. Jevgenij Dadonov zavŕšil obrat a strelil víťazný gól, Thomas Chabot a Josh Norris zaznamenali po dve asistencie, Anton Forsberg urobil 24 zákrokov. V prvej tretine ho prekonali Kyle Connor a Nikolaj Ehlers. Connor Hellebuyck, prvá hviezda minulého týždňa, inkasoval štyri góly z 24 striel. Jets prišli o trojzápasovú sériu výhier. V drese Senators debutoval obranca Victor Mete.


Hviezdy duelu: 1. B. Tkachuk, 2. T. Chabot, 3. C. Brown (všetci OTT)

MIN - STL

Duel Wild vs. Blues odložili

Zápas odložili z rešpektu ku komunite po tragickej streľbe, ktorá sa v nedeľu udiala v minnesotskom Brooklyn Center. Zápas sa odohrá 12. mája.

Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
T. Tatar (MTL) 17:01 2 0 2 +2 0 2 1
T. Jurčo (VGK) 09:28 0 1 1 +1 0 1 0
Ch. Jaroš (SJS) 10:02 0 0 0 -3 0 0 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies