Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Prečo boli Vrána a Pánik vymenení? Vraj pre frustráciu

zrejme tá najväčšia výmena v deň prestupovej uzávierky prišla na samom konci prestupového obdobia, keď Washington získal z Detroitu útočníka Anthonyho Manthu za útočníkov Jakuba Vránu a Richarda Pánika, ako aj voľby v prvom a druhom kole najbližších dvoch draftov.

Fanúšikovia Capitals v pondelok len s ťažkosťami predychávali stratu populárneho Vránu a to, že sa mnohým zdal balík za Manthu príliš bohatý. Výmenu tak musel vysvetľovať generálny manažér Brian MacLellan, ktorý tvrdí, že česko-slovenskú dvojicu vymenil preto, že sa dostala do frustrácie zo situácie, v ktorej sa nachádzala.

„Myslím si, že dôvodom bolo aj to, že Jakub bol trochu frustrovaný tým, na akej pozícii v organizácii je, pravdepodobne chce viac času na ľade, chce viac zodpovedností. Myslím si, že sme tu mali frustrovaného hráča a tak sme sa ho snažili vymeniť,“ povedal MacLellan.

Vrána bol 2. a 4. apríla len zdravým náhradníkom, no 6. apríla sa vrátil do zostavy a minulý piatok strelil svoj prvý gól za ostatný mesiac. O výmenu nepožiadal, ale MacLellan vycítil, že by ju prijal.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nehovorím, že požiadal o výmenu. Hovorím, že som videl frustrovaného hráča. Možno je, možno nie je, ale jeho reč tela hovorila, že je frustrovaný a myslím si, že sme tomu dali čas, aby sme videli, či to bude fungovať a nakoniec sme od toho upustili,“ povedal generálny manažér.

To isté platí o Pánikovi, ktorý pred sezónou 2019/20 podpísal s tímom štvorročnú zmluvu za 11 miliónov amerických dolárov a v tejto sezóne zaznamenal len tri góly a šesť asistencií v 36 stretnutiach. 7. apríla ho tím umiestnil na waiver listinu a následne poslal do taxi zostavy.

„Myslím si, že sem Richard prišiel a hral dobre. Bol trochu frustrovaný zo svojej pozície. Rád by hral viac a rád by dostával viac priestoru v presilovkách. Vyzeralo to tak, že sem nikdy nezapasoval. Mal obdobia, keď hral skutočne dobre. Potom mal obdobia, keď podľa neho nedostával dostatok času na ľade a dostatok príležitostí,“ prezradil MacLallan.

Martinský rodák dostane v Detroite, jednom z najhorších tímov ligy, šancu, ktorú by v top tíme jednoducho dostať nemohol.

„Táto výmena mu dáva šancu posunúť sa v zostave vyššie a dostať viac priestoru na ľade. Myslím si, že to bude pre neho dobré. Bude dobré, že bude môcť ukázať svoje zručnosti a dostane viac priestoru na ľade, ako by dostával tu,“ dodal MacLellan.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL naživo: Začína sa play-off!Tréner vychválil Pospíšila a označil ho za potkana. Slovák si reakciou získal expertaNHL je v Utahu veľkým hitom už teraz: Neuveriteľné množstvo záujemcov o permanentkyJe tu play-off: Kto patrí medzi favoritov na zisk Stanleyho pohára podľa bookmakerov? Preview: Aj Slováci sa pokúsia o prekvapenie v nevyspytateľnom 1. kole play-offSplní si sen: Tretí Slovák z NHL potvrdil účasť na majstrovstvách sveta! Honzek debutoval v drese Calgary. Dostal šancu v otváracej formáciiToto je 6 najväčších prekvapení základnej časti tejto sezóny NHLUrbanov víťazný štart do play-off, Kmec prispel k postupu! Repčík bodoval pri kolapse tímu + videoFrustrovaný Tortorella: Stále sme ďaleko, potrebujeme viac talentu Dubas otvorene: Crosby by mal ukončiť kariéru v Pittsburghu Tuhý boj o Hartovu trofej? Dve hviezdy delí v hlasovaní šesť bodov Niekdajší najužitočnejší hráč zápasu hviezd by si už v NHL nemusel zahrať Neuveriteľné: Ako nováčik žiaril a to hral dva mesiaca s bolestivou zlomeninou! Bojovník: Letanga trápilo významné zranenie a prvýkrát po dlhých rokoch odohral celý ročníkIslanders si upísali útočníka a brankára, Avalanche obrancu Slafkovský dosiahol hetrik aj po sezóne: Opäť získal ocenenie! Prvý útok Canadiens celý na MS neuvidíme. Slafkovský sa teší na zaujímavú konfrontáciu Známy český brankár z NHL je nútený ukončiť kariéruSlovenský útočník dostane šancu v záložnom tíme ColoradaZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies