Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Mika Zibanejad dosiahol hetrik hetrikov + video

Prvou hviezdou nedeľného večera v NHL bol útočník Mika Zibanejad, ktorý pomohol Rangers k výhre 6:3 nad Buffalom hetrikom. Jeho už tretím v tejto sezóne.

Zibanejad sa v úvode sezóny trápil, no od marca je jedným z najproduktívnejších hráčov ligy a v posledných 30 zápasoch zaznamenal 17 gólov a 22 asistencií. Predtým mal na konte len dva góly a štyri asistencie v prvých 19 dueloch.

Teraz sa dvadsaťosemročný Švéd stál prvým hráčom sezóny, ktorý dosiahol hetrik hetrikov. Prvý zažil 17. marca doma proti Flyers, druhý 25. marca vo Philadelphii.

V nedeľu začal svoju cestu už v piatej minúte, keď otvoril skóre zápasu. V 18. minúte prvej tretiny využil presilovku, aby zvýšil na 3:1 a svoj šiesty hetrik v kariére zavŕšil v tretej minúte druhej tretiny.

Článok pokračuje pod reklamou

„Pravdepodobne som odohral lepšie zápasy ako dnes večer, keď som tri góly nestrelil. Dnes mi to tam jednoducho padalo. Keď máte taký pocit, musíte jednoducho len strieľať,“ poznamenal po zápase.

Zibanejad všetky svoje hetriky dosiahol v drese New Yorku. Viac ich majú na konte v klubovej histórii len dvaja hráči – Rod Gilbert (7) a Bill Cook (9). Naposledy tri hetriky v jednej sezóne dosiahol z hráčov klubu Marián Gáborík v ročníku 2010/11.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies