Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Medzi hviezdami mesiaca útočníci Leafs, Avs, Canes a Bruins

Vedenie NHL v prvý májový deň zverejnilo štvoricu hráčov mesiaca. Stali sa nimi útočníci Auston Matthews z Toronta, Nathan MacKinnon z Colorada, Sebastian Aho z Caroliny a Brad Marchand z Bostonu.


SEVERNÁ DIV. – AUSTON MATTHEWS, TORONTO

Matthews odohral minulý mesiac 13 zápasov, v ktorých strelil 12 gólov a pridal šesť asistencií. Torontu pomohol k bilancii 9-3-2 i k zaisteniu účasti v play-off. Bodoval v 10 z 13 zápasoch, pričom skóroval v deviatich z nich. V štyroch zápasoch po sebe bol viacbodový a strelil aj svoj tretí hetrik kariéry, ktorý bol súčasťou štvorbodového výkonu. Rozhodol tri zápasy.

ZÁPADNÁ DIV. – NATHAN MACKINNON, COLORADO

Článok pokračuje pod reklamou

MacKinnon si v 13 stretnutiach pripísal 21 bodov za deväť gólov a 12 asistencií. Podieľal sa tak na viac ako polovici gólov tímu – na 21 zo 40. Colorado si zaistilo účasť v play-off a dosiahlo bilanciu 9-4-0. MacKinnon pritom nebodoval len v jednom zápase mesiaca a dvakrát po sebe bol trojbodový.

CENTRÁLNA DIV. – SEBASTIAN AHO, CAROLINA

Aho v uplynulom mesiaci nazbieral 18 bodov, keď v 16 dueloch strelil šesť gólov a pridal 12 asistencií. Hurricanes aj vďaka nemu získali najviac bodov v apríli – 24 – a zaistili si miestenku v play-off. Aho bodoval v 11 zo 16 dueloch, tri rozhodol a mesiac uzavrel so šesťzápasovou bodovou sériou.

VÝCHODNÁ DIV. – BRAD MARCHAND, BOSTON

Marchand odohral 17 zápasov, v ktorých nazbieral 24 bodov za 14 gólov a 10 asistencií. Bol najproduktívnejším hráčom mesiaca i jeho najlepším strelcom. Tri góly pritom strelil v oslabení a štyrmi rozhodol o výhre. Bodoval v 11 zo 17 duelov, v ktorých Bruins dosiahli bilanciu 11-5-1. Trikrát bol štvorbodový a ako prvý hráč Bruins od decembra 1982 strelil 14 gólov v jednom mesiaci.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies