Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Toronto bude bez obrancu, Andersen urobil ďalšie pokroky

Tím Toronto Maple Leafs si bude musieť v pondelkovom zápase proti Montrealu poradiť bez služieb obrancu Justina Holla, ktorého v tretej tretine sobotného duelu proti Vancouveru trafil do tváre puk. Tréner Sheldon Keefe neverí, že ide o dlhodobé zranenie.

„Je na tom dobre, len sa dnes necítil pohodlne, čo je pochopiteľné. Neočakávame však, že vynechá nejaký významný čas,“ uviedol Keefe o zverencovi, ktorý zaznamenal 19 bodov (2+17) v 51 zápasoch tejto sezóny.

Nedeľný tréning nedokončil brankár Jack Campbell, ale Keefe povedal, že išlo len o to, aby nepreťažil svojho brankára. V pondelok bude chytať.

Ďalší brankár, Frederik Andersen, nepocestuje s tímom do Montrealu, ale opäť urobil pokroky v ceste za návratom zo zranenia dolnej časti tela, pre ktoré nechytal už takmer dva mesiace.

Andersen už trénuje intenzívnejšie a podľa Keefeho urobil v nedeľu „dobrý krok“ vpred. V stredu by mal opäť toho odtrénovať viac a Keefe už začne budovať plán jeho návratu do akcie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies