Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Connor McDavid sa stal prvou hviezdou týždňa

NHL v pondelok oznámila mená hviezd uplynulého týždňa sezóny 2020/21. Spomedzi hráčov sa ich dočkali útočník Edmontonu Connor McDavid, útočník Minnesoty Kirill Kaprizov a brankár Vegas Marc-Andre Fleury.

1. HVIEZDA: CONNOR MCDAVID, EDMONTON
McDavid zakončil minulý týždeň svoju púť za stobodovou hranicou, ktorú dosiahol v 53 zápasoch ako deviaty hráč histórie NHL a prvý za ostatných 25 rokov. V štyroch stretnutiach nazbieral neskutočných 13 bodov, s ktorým mal v bodovaní týždňa päťbodový náskok. Strelil tri góly a nazbieral desať asistencií, aby s priemerom 3,25 bodu na zápas pomohol Oilers k trom výhram. V 24 rokoch je toto jeho štvrtá stobodová sezóna v kariére.

2. HVIEZDA: KIRILL KAPRIZOV, MINNESOTA
Kaprizov tiež odohral štyri zápasy, v ktorých pomohol Minnesote k štyrom víťazstvám a zisku siedmich bodov z ôsmich. On samotný nazbieral bodov osem - za štyri góly a štyri asistencie. Jeden z jeho gólov padol v predĺžení.

3. HVIEZDA: MARC-ANDRE FLEURY, VEGAS
Fleury sa najskôr osamostatnil pred Robertom Luongom na treťom mieste historického poradia NHL so 490 víťazstvami a následne pridal víťazstvo číslo 491 svojej kariéry. V dvojici zápasov pritom kryl 93,9 % striel a inkasoval v priemere 1,48 gólu na zápas. Vegas pomohol k posunu na prvé miesto ligovej tabuľky.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies