Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Chára bodoval pri výhre, Stastny dosiahol míľnik, Tatar spoznal súpera

V utorok sa v NHL odohrali dva zápasy. Videli sme preview série prvého kola play-off, v ktorom Zdeno Chára ukončil svoje suchoty. Druhý zápas rozhodol o sériách prvého kola v rámci Severnej divízie. A Paul Stastny v ňom dosiahol míľnik.


WSH - BOS 2:1

Capitals aj s Ovečkinom zdolali Bruins, Chára asistoval

Alex Ovečkin sa vrátil do akcie po vynechaní siedmich z posledných ôsmich duelov, ale na piateho Marcela Dionnea v historickom poradí strelcov sa už nedotiahol. Carl Hagelin strelil vyrovnávajúci gól a Michael Raffl rozhodol zápas tri sekundy pred koncom tretej tretiny, aby sa Washington tešil z výhry 2:1 nad Bostonom, s ktorým sa stretne aj v prvom kole play-off. Vítek Vaněček k štvrtej výhre z posledných piatich duelov prispel 24 zákrokmi a Zdeno Chára si ukončil 24-zápasové suchoty, keď asistoval pri Hagelinovom góle. Proti svojmu bývalému tímu odohral 20 a štvrť minúty aj so ziskom plusového bodu, dvoch bodyčekov, bloku a troch striel. Jediný gól Bruins strelil Curtis Lazar, kým Jeremy Swayman urobil 30 zákrokov.


Víťazný gól v posledných sekundách:

Hviezdy duelu: 1. M. Raffl, 2. V. Vaněček, 3. C. Hagelin (všetci WSH)

Článok pokračuje pod reklamou

WPG - VAN 5:0

Jets výhrou nad Canucks rozhodli o sériách v Severnej divízii

Blake Wheeler zaznamenal dva góly a dve asistencie, aby Winnipeg zdolal Vancouver 5:0 a zaistil si tretie miesto v poradí Severnej divízie. K len druhej výhre z posledných 11 duelov pomohol aj Connor Hellebuyck, ktorý pri svojom štvrtom čistom konte v sezóne zneškodnil 24 striel. Kyle Connor zaznamenal gól a dve asistencie, po góle pridali Mark Scheifele a Mason Appleton. Braden Holtby vo svojom prvom štarte od 3. mája kryl 31 striel a Canucks prehrali ôsmy zápas z posledných desiatich. Utorkový duel rozhodol o tom, že Jets v prvom kole play-off narazia na Edmonton a druhú dvojicu vytvoria Toronto s Montrealom. Míľnik dosiahol v utorok Paul Stastny, ktorý odohral svoj 1000. zápas v NHL.

Paula Stastnyho ocenili za 1000. zápas v NHL:

Hviezdy duelu: 1. B. Wheeler, 2. C. Hellebuyck, 3. K. Connor (všetci WPG)


Slováci v akcii

Hráč Ice-time G A B +/- TM S Bčk
Z. Chára (WSH) 20:13 0 1 1 +1 0 3 2



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies