Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Sumáre

Matthews končí ročník so 41 gólmi, Toronto padlo vo Winnipegu

V piatok sa v kanadsko-americkej NHL odohral len jeden zápas zo Severnej divízie. Winnipeg v ňom na domácom ľade zdolal Toronto.


WPG - TOR 4:2

Matthews končí ročník so 41 gólmi, Toronto padlo vo Winnipegu

Auston Matthews ukončil sezónu so 41 gólmi po tom, čo v piatkovom zápase neskóroval a jeho Toronto prehralo vo Winnipegu 2:4. Dva góly domácich, vrátane víťazného, strelil Kyle Connor a Connor Hellebuyck predviedol 34 zákrokov. Mason Appleton sa tiež trafil do čierneho, Jansen Harkins do prázdnej brány. Mark Scheifele a Blake Wheeler nazbierali po dve asistencie. Pierre Engvall a Iľja Michejev strelili góly Maple Leafs, Jack Campbell inkasoval tri góly z 23 striel.

Rielly prišiel o puk a bol z toho gól Appletona:

Jets vyhrali druhý zápas po sebe a tretí v posledných 12. V play-off narazia na Edmonton.

Článok pokračuje pod reklamou

„Tešíme sa na to, že zistíme, akí dobrí skutočne môžeme byť. Vieme, že bude skutočnou výzvou začínať u súpera, ktorému čelíme, ale tešíme sa na to. V šatni cítiť nadšenie. Vyhrali sme zápas, cítime sa dobre. No až teraz prichádzajú tie zábavné zápasy,“ povedal tréner Paul Maurice.

Toronto prehralo druhý zápas po sebe a prišlo o trojzápasovú bodovú sériu. Aj preň išlo o posledný duel základnej časti. V play-off narazí na Montreal.

„Som si istý, že to bude intenzívne. Samozrejme, v hre toho bude veľa. Mimoriadna rivalita. Teším sa, že budem toho súčasťou. Máme menej ako týždeň na prípravu, tak si oddýchneme a pripravíme sa. Sme nadšení,“ povedal kapitán John Tavares.

Hviezdy duelu: 1. K. Connor (WPG), 2. A. Lowry (WPG), 3. I. Michejev (TOR)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies