Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Bude pokračovať? Zdeno Chára potrebuje na rozhodnutie čas

Slovenský obranca Zdeno Chára je opäť na konci svojej zmluvy a opäť je o rok starší. S Washingtonom nedosiahol po odchode z Bostonu svoj cieľ a teraz už je otázkou, či sa pokúsi zabojovať o Stanleyho pohár aj vo svojej 24. sezóne v NHL.

„Myslím si, že to nie je rozhodnutie, ktoré môžem urobiť sám. Musím sa o tom porozprávať aj s mojou manželkou a mojimi deťmi a vidieť, kam to bude smerovať v nasledujúcich dňoch alebo týždňoch. Po tých rozhovoroch pravdepodobne nechám čas emóciám, aby sa upokojili, a potom uvidím, na čom som,“ povedal Chára.

Capitals v päťzápasovej sérii prvého kola vyradili Bruins. Tých Chára opustil v decembri po 14 sezónach, aby podpísal ročnú zmluvu za 795 000 amerických dolárov s tímom, ktorý mu garantoval stabilné miesto v zostave.

Trenčiansky rodák má už 44 rokov a je najstarším hráčom ligy. V 55 zápasoch základnej časti zaznamenal 10 bodov (2+8), pričom v priemere hrával 18 minút a 19 sekúnd na zápas. V play-off nebodoval a jeho „ice-time“ klesol na úroveň 16:16.

Článok pokračuje pod reklamou

„Samozrejme, táto sezóna nedopadla tak, ako sme chceli, ale taký je život. Musíme ísť ďalej,“ poznamenal.

Chára si sezónu vo Washingtone užil a oceňuje, ako bol v tíme privítaný trénermi a spoluhráčmi. Užil si zábavu v konkurencieschopnom tíme. Nebolo však veľmi zábavné tráviť voľný čas bez manželky a troch detí. Tí zostali v Bostone.

„Určite to bola jedna z tých vecí, ktoré boli pre mňa najťažšie. Zároveň platí, že ubytovanie a prostredie, v ktorom som bol, mi to uľahčili viac, ako som čakal. Teším sa na to, ako každý deň znova uvidím svoju rodinu, svoje deti. Určite aj to bude faktor pri rozhodovaní, ktoré bude robiť v budúcnosti,“ priznal Chára. rnrn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies