Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Skvelé prekvapenie: Tavares sa už vrátil na ľad

John Tavares stále nie je k dispozícii tímu Toronto Maple Leafs, no vo štvrtok sa postaral o veľký pokrok, keď len týždeň po tom, čo ho z ľadu odniesli na nosidlách, korčuľoval.

Kanadský útočník mal vynechať minimálne dva týždne pre zranenie kolena a pri nešťastnej kolízii s Coreym Perrym utrpel aj otras mozgu. Vo štvrtok korčuľoval asi 18 minút.


„Robí veľmi dobré pokroky,“ poznamenal tréner Sheldon Keefe s tým, že toto konštatovanie sa týka zranenia kolena aj otrasu mozgu.

„Bolo to skvelí. Ste na konci vždy, keď vyhráte. Potom prídete do šatne a vidíte ho. To sú dobré pocity. Je dobré vidieť, že robíme správne veci, aby sme ho priblížili k hraniu,“ skonštatoval obranca Justin Holl.

Poznamenať treba, že k Tavaresovi sa na ľade pripojil aj Nick Foligno, ktorý však pre zranenie vynechal aj piaty zápas série proti Montrealu. Jeho stav sa naďalej posudzuje na dennej báze. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies