Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Hextall nechce robiť zmeny v hráčskom jadre Penguins

Generálny manažér Pittsburgh Ron Hextall neznie ako niekto, kto by bol pripravený stlačiť tlačidlo „reštart“. V stredu povedal, že verí v jadro tímu, ktoré tvoria Sidney Crosby, Jevgenij Malkin a Kris Letang.

Penguins v tejto sezóne po tretíkrát po sebe neprešli prvým kolom play-off, no Hextall svoje prvé leto vo vedení tímu neplánuje stráviť prechodom na novú kapitolu, ale skôr menšími úpravami mužstva založenom na spomínanej trojici hviezdnych veteránov.

„Vidíme budúcnosť s týmto jadrom. Sú to hráči, ktorí tu sú dlho. Mali sme dobrý rok. Určite mi to nedalo pauzu v premýšľaní o tom, čo urobiť s týmto jadrom. Čo by sme s ním mali urobiť,“ poznamenal Hextall.

Hextall povedal, že spomínané trio v tíme zostane určite. Neodíde ani hlavný tréner Mike Sullivan. To isté zrejme platí aj o brankárovi Tristanovi Jarrym, ktorý sa po vypadnutí stal terčom kritiky.

Článok pokračuje pod reklamou

„Videli ste, čo sa stalo v piatom zápase série. Bola to nešťastná chyba. Potom šiesty zápas nebol ten najlepší. Nemyslím si, že by sme boli tam, kde sme boli, bez Tristana a všetci musíme pamätať na to, že Tristan je mladý brankár. Poučí sa z tohto a v septembri tu bude naspäť lepší,“ skonštatoval Hextall.

Pokiaľ ide o vylepšovanie mužstva, Hextall by mu rád pridal trochu viac veľkosti a trochu viac tvrdosti. Aj v sezóne 2021/22 bude cieľom tímu zabojovať o Stanleyho pohár.

„Sme s naším tímom spokojní. Mali sme skutočne dobrú základnú časť a hrali sme dobre aj v play-off. To neznamená, že sa nemôžeme snažiť zlepšiť. Vždy chcete byť lepší. Ak nájdeme spôsoby, ako vylepšiť tím, urobíme to,“ dodal.rn



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies