Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Sabres pri hľadaní trénera zalovili aj v Európe

Tím Buffalo Sabres hľadá nového hlavného trénera a podľa Darrena Dregera z TSN sa neobmedzuje len na hranice Severnej Ameriky.

Sabres údajne mali pohovor s Rikardom Grönborgom, ktorý momentálne vedie ZSC Lions zo švajčiarskej NLA a v minulosti bol známy aj ako tréner švédskej reprezentácie.

Buffalo vyhodilo z pozície hlavného trénera Ralpha Kruegera počas nevydarenej sezóny 2020/21, v ktorej skončilo na poslednom mieste ligového poradia. Na dočasnej báze ho nahradil Don Granato, ktorý je stále tiež v hre.

Dregerov kolega Pierre LeBrun tvrdí, že Sabres mali na pohovoroch okrem iných aj Ricka Toccheta či Brucea Boudreaua. Generálny manažér Kevyn Adams sa podľa neho s rozhodnutím neponáhľa a lákajú ho aj tréneri z vysokoškolskej úrovne. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies