Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Unikli dresy Hurricanes pre zápas pod holým nebom + foto

Jozef Struhár  
06.06.2021

Predtým, ako sa k slovu prihlásila pandémia, mal tím Carolina Hurricanes naplánovaný na rok 2021 zápas pod holým nebom z tzv. Štadiónovej série. Hostiť by ho nakoniec mala niekedy v roku 2022 a tradičnou súčasťou toho by mali byť aj špeciálne dresy.

V sobotu boli na Icethetics zverejnené dresy, ktoré mali Hurricanes použiť na Štadióne Carter-Finley v Raleigh. Ich základ je čierny a na ľavom ramene je vlajka Severnej Karolíny. Zvyšné prvky sú červené, vrátane hlavného loga.

Súper Caroliny v tomto zápase nebol ešte oficiálne oznámený, no podľa zdrojov Icethetics by mali čeliť tímu Pittsburgh Penguins. NHL, samozrejme, dá zápasu zelenú len vtedy, ak sa ho budú môcť zúčastniť aj diváci. Vzhľadom na súčasný trend by to nemal byť problém, ale súčasný svet je nepredvídateľný.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies