Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
30. 03.
kurzy
17:30info
FLA
DET
19:30info
MIN
VGK
NHL live
21:00info
EDM
ANA
23:00info
ARI
NYR
23:00info
COL
NSH
NHL live
00:00info
WPG
OTT
00:00info
BUF
TOR
00:00info
CBJ
PIT
00:00info
MTL
CAR
00:00info
PHI
CHI
00:00info
TBL
NYI
00:00info
WSH
BOS
01:00info
STL
SJS
04:00info
SEA
DAL
04:00info
CGY
LAK
«

Správy z NHL

Po postupe nastali v Montreale nepokoje, Toronto zaskočilo fanúšikov Leafs + video

Drvivá väčšina odborníkov nedávala Montrealu šance v prvom ani druhom kole tohtoročného play-off. Fanúšikovia Canadiens si preto dvojnásobne užili radosť z postupu do semifinále a doplatili na to práve aj niektorí novinári.

Po spečatení postupu v štvrtom zápase série proti Winnipegu museli novinári zostať niekoľko hodín navyše v Bell Centre z bezpečnostných dôvodov.

„Bezpečnostní pracovníci v Bell Centre nás nechcú pustiť z vnútorného parkoviska. Vonku sú príliš veľké nepokoje... naposledy som niečo také zažil v júni 1993 v hale Forum,“ poznamenal Luc Gelinas z RDS.

Článok pokračuje pod reklamou

Kým fanúšikovia Canadiens oslavujú, fanúšikovia Maple Leafs smútia. O to viac ich zaskočilo, keď mesto Toronto oslávilo postup Canadiens do semifinále vysvietením ikonickej CN Tower do farieb dlhovekého rivala.


Množstvo fanúšikov z Toronta sa k tomu na sociálnych sieťach vyjadrovalo kriticky. Svoje postrehy priniesli aj osobnosti z médií. Napríklad, JD Bunkis k fotke napísal: „Keď už si myslíte, že by to nemohlo byť viac zahanbujúce.“ Kristen Shiltonová skonštatovala: „Iba Leafs môžu byť vytrollovaní takto tvrdo vo svojom vlastnom meste.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies