Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Poznáme finalistov ceny pre najlepšieho trénera sezóny

NHL v piatok zverejnila mená troch finalistov na Jack Adams Award pre najlepšieho trénera základnej časti sezóny 2020/21. Získa ju jeden z trojice Dean Evason, Joel Quenneville a Rod Brind'Amour.

DEAN EVASON, MINNESOTA WILD
Táto sezóna bola jeho prvá plná v NHL. Wild doviedol k prekvapivo vydarenej sezóny. T9m dosiahol bilanciu 35-16-5 a skončil tretí v Západnej divízii za Coloradom a Vegas.

JOEL QUENNEVILLE, FLORIDA PANTHERS
So 70,5% úspešnosťou zbierania bodov zažili Panthers najlepší ročník vo svojej histórii. Len jeden bod ich delil od čela divízneho poradia. Quenneville môže vyhrať svoju druhú Cenu Jacka Adamsa. Prvýkrát ju získal v roku 2000 ako tréner St. Louis.

ROD BRIND'AMOUR, CAROLINA HURRICANES
Hurricanes doviedol do play-off v tretej sezóne po sebe, pričom tentoraz získal aj titul v Centrálnej divízii. Jeho tím dosiahol bilanciu 36-12-8 a len dva body strácal na najlepšie tímy základnej časti, Colorado a Vegas. Na cenu je nominovaný premiérovo.

Víťaza Jack Adams Award, ktorá sa udeľuje od roku 1974, spoznáme niekedy počas semifinále alebo finále play-off.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies