Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Špekulácie

Reinhart budí záujem. Klesá cena Eichela?

Elliotte Friedman pre rádio WGR 550 uviedol, že okolo osoby útočník Buffala Sabres, Sama Reinharta, je veľký šum. Na druhú stranu, cena jeho spoluhráča Jacka Eichela na prestupovom trhu vraj klesá.

„Poviem vám toto. Počul som, že o Reinharta je veľký záujem. Je ho tam skutočne veľa. Vec, ktorá je v jeho prípade trochu delikátna je, že sa s ním musíte dohodnúť aj na zmluve. Nehovorím tým, že je to nemožné, ale myslím si, že je to trochu zložitejšie. Počúvam však, že je tam záujmu veľa,“ poznamenal Friedman.

Reinhartovi končí zmluva s „cap-hitom“ 5,2 milióna amerických dolárov a môže byť obmedzeným voľným hráčom. Záujemcovia tak musia zavolať k Sabres a dohodnúť sa na tom, čo by za neho boli ochotní obetovať. Musia však komunikovať aj s hráčovým agentom, aby zistili, či by s nimi mal hráč záujem podpísať zmluvu.

Friedman tiež hovoril o tom, že Sabres sú pripravení vymeniť Jacka Eichela, no narazili na menší problém. Tímy, ktoré mali predtým záujem, ho pri aktuálnych požiadavkách Buffala stratili alebo sa niektoré obávajú uprednostneného spôsobuje riešenia jeho problémov s krkom.

„Nikto to nepovie na záznam, ale sú tam tímy, ktoré súhlasia s plánom zotavovania Eichela lekárov Sabres a sú tam aj tímy, ktoré s ním nesúhlasia,“ povedal Friedman, podľa ktorého by Sabres mohli prehodnotiť svoje požiadavky a znížiť cenu Eichala, ak ho chcú vymeniť. A vraj to urobiť chcú. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies