Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Žiadne zápasy
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
NHL live
02:00info
BOS
TOR
NHL live
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
NHL live
21:00info
NYR
WSH
NHL live
01:00info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Odborníci prehovorili: Brankár je top adeptom na Conn Smythe Trophy

Podobne ako po určitých úsekoch v základnej časti hlasoval o top kandidátoch na výročné ocenenie, sa aj teraz panel odborníkov oficiálnej ligovej stránky rozhodol hlasovať o tom, kto má najväčšie šance na zisk Conn Smythe Trophy po prvých dvoch kolách play-off.

Najužitočnejším hráčom play-off je v tomto bode podľa 15 expertov brankár najväčšieho prekvapenia bojov o Stanleyho pohár, Montrealu. Carey Price získal 11 hlasov na prvé miesto a celkovo získal 37 zo 45 možných bodov.

Celkovo sa gólman, ktorý doteraz kryl 93,5 % striel s priemerom 1,97 inkasovaného gólu na zápas a momentálne ťahá sedemzápasovú víťaznú sériu, vyskytol na 13 hlasovacích lístkoch. Nikto iný sa na nich potom neobjavil viac ako deväťkrát.

Druhým najväčším adeptom na cenu je najproduktívnejší hráč, Nikita Kučerov z Tampy, ktorý získal dva hlasy na prvé miesto a celkovo 16 bodov. O jeden bod za ním skončil brankár Vegas Marc-Andre Fleury.

Hlasy na prvé miesto získali aj Mark Stone z Vegas a Andrej Vasilevskij z Tampy. Islanders mali v hlasovaní dvoch zástupcov, ktorí uzavreli poradie s jedným bodom – Brocka Nelsona a Mathew Barzala.

Výsledky hlasovania: Carey Price, Canadiens, 37 bodov; Nikita Kučerov, Lightning, 16; Marc-Andre Fleury, Golden Knights, 15; Mark Stone, Golden Knights, 7; Andrej Vasilevskij, Lightning, 6; Brayden Point, Lightning, 3; Alex Pietrangelo, Golden Knights, 3; Victor Hedman, Lightning, 1; Brock Nelson, Islanders, 1; Mathew Barzal, Islanders, 1.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies