Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 03.
kurzy
00:30info
CAR
DET
00:00info
FLA
NYI
NHL live
00:00info
MTL
PHI
00:00info
OTT
CHI
00:00info
PIT
CBJ
00:00info
TOR
WSH
01:00info
MIN
SJS
01:00info
STL
CGY
01:00info
WPG
VGK
02:00info
COL
NYR
02:00info
EDM
LAK
03:00info
ARI
NSH
03:00info
SEA
ANA
NHL live
03:00info
VAN
DAL
29. 03.
kurzy
00:00info
BUF
NJD
NHL live
«

Sumáre

Vegas pomohla zmena brankára, Roy rozhodol o vyrovnaní stavu série

Aj napriek nie najlepšiemu výkonu sa Vegas podarilo vyrovnať stav semifinále proti Montrealu, keď Nicolas Roy strelil gól v nadstavenom čase. K triumfu pomohol aj Robin Lehner.


Semifinále play-off

Zápas č. 4
1
2
3
P
Stav série
 Montreal Canadiens
0
1
0
0
1
••••
 Vegas Golden Knights
0
0
1
1
2
••••
Podrobné štatistiky

Brayden McNabb strelil svoj prvý gól v play-off deväť a pol minúty pred koncom tretej tretiny, aby vyrovnal stav na 1:1. Ďalší gól prinieslo až predĺženie, v ktorého druhej minúte rozhodol Nicolas Roy o výhre Vegas 2:1 nad Montrealom v štvrtom zápase semifinálovej série, ktorej stav je pred návratom do Las Vegas vyrovnaný 2:2. Golden Knights urobili zmenu v bráne a Robin Lehner im k dôležitej výhre pomohol 27 zákrokmi. Bol to jeho prvý zápas od 7. mája a ako jediný ho prekonal Paul Byron, ktorý otvoril skóre v závere druhej dvadsaťminútovky. Carey Price urobil 19 zákrokov a Tomáš Tatar opäť nehral. Zápas číslo päť sa odohrá v utorok.

Nicolas Roy a jeho víťazný gól:

V treťom zo štyroch zápasov mali lepší vstup do zápasu hráči Montrealu, ktorí už v druhej minúte mohli viesť, keď po chybe Vegas získal puk Perry. Toho na poslednú chvíľu v skvelej pozícii vytesnil Holden a zakončenie tak nebolo ideálne. Perry pripravil ešte väčšiu šancu v 13. minúte, keď posielal puk Staalovi pred bránu. Lehner si však poradil s jeho zakončením i následnou dorážkou. V 19. minúte mal aj šťastie, keď už ležal na ľade, no Anderson netrafil odkrytý priestor brány.

Článok pokračuje pod reklamou

V druhej tretine sa hral o niečo opatrnejší hokej a rožky začali vystrkovať aj hostia. Tí hrali od 37. minúty aj prvú presilovku, počas ktorej Pietrangelo nastrelil tyčku. Po skončení trestu sa Suzuki vrátil na ľad a prihrávkou vysunul Byrona do úniku. Ten zakončil na pravý betón Lehnera a otvoril skóre. V poslednej minúte sa faulu dopustil Martinez a presilovku na prelome tretín hrali aj domáci.

V 45. minúte mohol Caufield zvýšiť vedenie, ale ani na dvakrát to nedokázal. Lehner svoj tím podržal aj o dve a pol minúty neskôr, keď opäť vychytal Caufielda. Ten sa tentoraz dostal do úniku. Vegas si veľký tlak nevytvorilo, no v 51. minúte dokázal vyrovnať skóre McNabb, ktorý zužitkoval prihrávku Karlssona spoza brány. Tento gól pomohol Golden Knights, ktorí boli aktívnejší do konca tretej tretiny a v nadstavenom čase potreboval Roy len 78 sekúnd na rozhodujúci presný zásah, keď na dvakrát dorazil do brány nahodenie Paciorettyho. Pri druhej dorážke Price veľké šance na zákrok nemal, keď už ležal na ľade.


Carey Price
Robin Lehner
61:18 19/21 61:03 27/28
Jake Allen
Marc-Andre Fleury
- - - -

Montreal prehral prvý zápas, v ktorom vyhrával po dvoch tretinách. Jeho bilancia v takých prípadoch je teraz 6-1. ... McNabb sa stal siedmim rôznym obrancom Vegas, ktorý strelil v tohtoročnom play-off gól. Ide o rekord NHL, ktorý Golden Knights zdieľajú s Edmontonom (1987), Calgary (1988), Pittsburghom (1991), Washingtonom (1994) a Bostonom (2019). ... Cole Caufield nebodoval, a tak prišiel o päťzápasovú bodovú sériu a nevyrovnal klubový rekord v počte zápasov s bodom v jednom play-off získaných nováčikom.

Hviezdy duelu: 1. N. Roy (VGK), 2. R. Lehner (VGK), 3. P. Byron (MTL)

Nicolas Roy, útočník Golden Knights: „Je to neuveriteľné. Vždy som sníval o tom, že strelím gól v Bell Centre. Urobiť to v predĺžení v tejto sérii, semifinálovej, je niečo ešte lepšie.“

Peter DeBoer, tréner Golden Knights: „Lehner bol excelentný. Vedel som, že bude dobrý.“

Corey Perry, útočník Canadiens: „Zoberiete si zo zápasu pozitíva a pokračujete. Ten spôsob, akým sme hrali na začiatku spôsobuje, je náš štýl hry. Boli sme rýchli, boli sme na pukoch, mali sme prevahu. Ak to dokážeme robiť, budeme ich tým unavovať.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovského posledná šancu na vylepšenie rekordov. Dokáže toto len ako tretí Európan? Aj Gretzky mal pred Chárom rešpekt: Keď som ho prvýkrát uvidel, utekal som za trénerom Brodeur lamentuje nad dnešnými brankármi: Rozmaznávame ich Slafkovský hovoril o MS. Chce ísť do play-off a experti sa zhodujú: Je naň perfektne stavanýIde do tuhého: Boj o Prezidentskú trofej je mimoriadne vyrovnaný a otvorený Rokovania o sťahovaní tímu Slováka sa ukončili Chromiak prihrával na víťazný gól, Regenda sa pobil + videoCanucks zaradili Demka na listinu dlhodobo zranených. Ako je na tom Lindholm? Nepríjemný náraz sa mu stal osudný: Útočník Blues si už v sezóne nezahrá Mladý slovenský útočník už atakuje dvojcifernú sériu Černák s míľnikom, ktorý dosiahol ako štvrtý hráč Tampy a tretí Slovák v históriiĎalší hráč Washingtonu vstupuje do asistenčného programu! Seattle podpísal zmluvu s nedraftovaným útočníkomSlafkovský nasadil „beast mode“: Neviem, či tu od čias Jágra bol v tomto lepší mladík, tvrdí skaut Video: Trent Frederic vs. Tanner Jeannot (bitka) Slafkovský umlčal kritikov. Raz bude nebezpečný, hovorí víťaz Stanleyho pohára Guentzel otvorene: Chcel som zostať v PittsburghuNezmysel? Obvinení Hart, Dube a spol. sa spájajú s Ruskom Šialené: Shane Doan sledoval, ako jeho syn pri debute snov prepisuje históriu! + videoTortorella sa ospravedlnil svojmu brankárovi za nedeľnú reakciu Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies