Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Brown ukončil kariéru. Bude prvým televíznym analytikom Seattlu

Útočník JT Brown definitívne zavesil korčule na klinec. Po hráčskej kariéry sa stane vôbec prvým televíznym analytikom tímu Seattle Kraken. V televízii ROOT Sports Northwest doplní skúseného hlásateľa Johna Forslunda.

„Aký lepší spôsob na ukončenie kariéry, ako zostať v hokeji, ísť do novej, skvelej organizácie s tým, čo sa snaží dokázať. Verím, že chcú byť lídrom v diverzite, či už rasovej alebo pohlavnej, čo dokazujú aj najímaním ľudí na ľade i mimo neho. Chcem byť toho súčasťou,“ povedal Brown.

Tridsaťročný rodák z Minnesoty nehral v NHL od sezóny 2018/19, v ktorej odohral za Wild 56 zápasov so ziskom troch gólov a piatich asistencií. Celkovo v lige odohral 365 stretnutí so ziskom 72 bodov (23+49) a 221 trestných minút. Zahral si aj za Tampu a Anaheim.

Brown strávil celý ročník 2019/20 v nižšej AHL a poslednú sezónu kariéry strávil vo Švédsku, kde odohral 19 zápasov za Bjorkloven IF. Pripísal si v nich šesť gólov a šesť asistencií. rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies