Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
5
EDM
1
po 1. tr.
VGK
0
ANA
0
po 1. tr.
LAK
0
CHI
1
Žiadne zápasy
02. 01.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Švédsky obranca St. Louis zavesil korčule na klinec

Obranca Carl Gunnarsson, ktorý strávil posledných sedem sezón z 12-ročnej kariéry v NHL v tíme St. Louis Blues, oznámil v stredu koniec svojej hráčskej kariéry.

Spoľahlivý defenzívny „zadák“ zažil svoj moment kariéry v druhom zápase finále Stanleyho pohára v roku 2019, keď v predĺžení rozhodol o prvej finálovej výhre v histórii Blues. Nakoniec bola prvou zo štyroch na cesta za prvým Stanleyho pohárom v klubovej histórii.

Blues Gunnarssona získali v júni 2014 od Toronta, ktoré ho draftovalo v roku 2007 z celkového 194. miesta. Za tieto dve organizácie odohral dokopy 629 zápasov, v ktorých nazbieral 138 bodov (30+108) a 179 trestných minút. V 68 dueloch play-off pridal gól a šesť asistencií.

„Ako naposledy vešiam svoje korčule, nie som si istý, čo mi prinesie budúcnosť. Viem však, že budem milovať hokej bez ohľadu na to, aké ťažké mi to urobí. Rád by som tejto hre poďakoval, že mi umožnila milovať ju a za to všetko, čo mi dala,. Rád by som poďakoval všetkým fanúšikom, priateľom, personálu, trénerom, spoluhráčom a každému, s kým sa mi skrížili cesty počas mojej kariéry. A aj mojej rodine – nič z tohto by bez nej nebolo možné,“ vyhlásil.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies