Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Poile priznal, že Arvidssona jednoducho vymeniť musel

Niekoľko hráčov Nashvillu bolo smutných, keď videli, ako tím opustil Viktor Arvidsson. Generálny manažér David Poile ho tiež vymeniť nechcel, ale cítil, že nemá inú možnosť.

Arvidsson strávil celú kariéru v Nashville, ktorý ho minulý štvrtok vymenil do Los Anheles za voľby v druhom kole draftu 2021 a treťom kole draftu 2022.

Poile teraz tvrdí, že hráča vymenil preto, aby ho nestratil bez náhrady na expanznom drafte, na ktorom by si ho generálny manažér Seattlu Ron Francis pravdepodobne vybral.

„Mal som pár konverzácií so Seattleom. Ak by Viktor Arvidsson nebol chránený, bol vy hráčom, o ktorého by sme prišli,“ priznal Poile.

Poile sa snažil s Francisom dohodnúť na tom, aby si Arvidssona nevybral. Podľa neho však boli požiadavky Kraken príliš vysoké, a tak sa rozhodol pre výmenu s Los Angeles.

„Dve draftové voľby sú lepšie ako strata Viktora za nič,“ dodal Poile.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies